Veggedyr? Ingen vil høre de to ordene. Hvis du har å gjøre med en irriterende veggedyrangrep, vil du vite den beste måten å eliminere dem raskt og effektivt. Hvis du har sett en i hjemmet ditt, på bagasjen eller gjemt deg i personlige eiendeler, er din første tanke sannsynligvis å prøve å finne ut hva som dreper veggedyr raskt. For å kutte kostnader tyr mange huseiere til å lage sine skadedyravstøtende midler.

I tillegg har ultrasoniske skadedyrenheter og plugins en imponerende påstand: umiddelbar, problemfri eliminering av skadedyr ved å trykke på en knapp. Men det store spørsmålet er, fungerer ultrasoniske skadedyrbekjempere, spesielt på veggedyr? Det første trinnet er å finne ut om disse enhetene er effektive for å avskrekke skadedyr.

Hva er ultrasonisk skadedyrkontroll?

Ultrasonisk skadedyrbekjempelse bruker en elektronisk skadedyrbekjempelsesenhet som avgir en høy lyd med en frekvens som kan irritere, drepe, avvise eller uføre ​​husholdningsskadedyr, inkludert veggedyr. Ultralydløsninger for skadedyrbekjempelse er enklere og sikrere enn tradisjonelle skadedyrmidler og skadedyrbekjempelsesmetoder.

Vanligvis er enhetene koblet til en stikkontakt. Noen enheter er batteridrevne for enklere bruk i jorder, hager, skur og andre områder uten ledning. Når den er aktivert, avgir maskinen høye lyder eller høyfrekvente vibrasjoner som normalt er usynlige for menneskelige ører.

Er ultrasonisk skadedyrbekjempelse effektiv?

Til tross for produsentenes påstander om at ultralydenheter påvirker alle disse forskjellige artene, er godt utført forskning for å sikkerhetskopiere disse påstandene begrenset.

For eksempel oppdaget en studie på effekten av ultralyd-skadedyrbekjempere på veggedyr at veggedyraktiviteten så ut til å endre seg litt når enhetene var i gang. Det var imidlertid ingen statistisk forskjell mellom å bruke en ultrasonisk skadedyrbekjemper og ikke å bruke en.

Forskning utført i 2015 av University of Arizona (UA) fant at kommersielt tilgjengelige ultrasoniske skadedyrapparater var ineffektive for å redusere skadedyrpopulasjoner, selv om tilgjengeligheten deres hadde økt.

I 2012 publiserte Journal of Economic Entomology en studie om effektiviteten av ultralyd-veggedyravstøtende midler. I følge funnene er «kommersielle ultralydenheter ikke et lovende verktøy for å avvise veggedyr.»

Mens noen ultrasoniske skadedyrbekjempere kan ha en mindre kortsiktig effekt på noen skadedyr, er forskningen nesten enstemmig: ultralydbekjempelse av skadedyr er IKKE et effektivt alternativ for forebygging eller utryddelse av skadedyr.

Ring inn proffene for å utrydde veggedyrene!

Ekspertutryddere vil bruke en rekke banebrytende metoder for å drepe eller på annen måte permanent fjerne alle spor av veggedyr fra eiendommen din. Fagfolk er klar over seigheten til disse skadedyrene og deres potensielle motstand mot visse insektmidler. En skadedyrekspert vil besøke hjemmet ditt, vurdere angrepsnivået og samarbeide med deg for å utvikle en individualisert strategi for å eliminere veggedyr.

Du trenger ikke å gjøre det alene hvis du prøver å kontrollere veggedyr. Ta kontakt med Hero Pest Control for effektive, individualiserte behandlinger som kan hjelpe med å utslette veggedyr i hjemmet ditt og eventuelle gjemmesteder i nærheten. Vårt team av utdannede fagfolk vil også hjelpe deg med å implementere en effektiv plan for forebygging av veggedyr for å forhindre at disse irriterende skapningene kommer tilbake. Ta kontakt i dag og kom i gang med en gratis befaring og overslag!