Menneskets utvikling og dets iver og ambisjon om å erobre naturen har ført til noen gode oppfinnelser og noen mindre gode oppfinnelser. Resultatet av menneskelig intervensjon med naturen har resultert i en ubalanse, og dermed forårsaket noen menneskeskapte sykdommer og noen forårsaket på grunn av ubalansen i naturen.

For tiden, mens verden sliter med utfordringen med å overvinne pandemien av Coronavirus (COVID-19), med ulike interessenter som regjeringen, statlige myndigheter, sykehus, leger, forskere, helsearbeidere, samfunnsorganer, politi og mange flere som jobber kollektivt for å dempe den nåværende situasjonen og forhindre spredning av dette dødelige viruset.

RPAs skadedyrkontrolltjenester vil gjerne be alle om å tenke over praksis som ble fulgt av våre forfedre helt siden antikken til vestliggjøringen tok over det indiske kontinentet. Inntil en medisin/vaksine blir oppdaget og gjort tilgjengelig for massene for å bekjempe Corona Virus (COVID19), er det eneste tilgjengelige ramforbudet å øke immuniteten vår gjennom ulike metoder, hvorav noen er gitt nedenfor:

  1. Vask hendene i 20-30 sekunder, ofte.
  2. Drikk varmt vann hele dagen.
  3. Drikk Haldi (gurkemeie) melk daglig.
  4. Øv yoga og meditasjon i minst 30 minutter.
  5. Inkluder krydder som Haldi (Gurkemeie), Jeera (Spummin), Dhaniya (Koriander) og Lahsun (Hvitløk) i din daglige matlaging.
  6. Ta Chyavanprash (Ayurvedasyltetøy) 10 g (1 ts) om morgenen. Diabetikere bør ta sukkerfri Chyavanprash.
  7. Drikk urteavkok (Kadha) laget av Tulsi (basilikum), Dalchini (kanel), Kalimirch (svart pepper), Shunthi (tørr ingefær) og Munakka (rosin) – en eller to ganger om dagen.
  8. Sitt i den tidlige morgensolen for å ta vitamin D.

Det viktigste er at du opprettholder sosial distansering og følger myndighetenes retningslinjer. Barn og pensjonister spesielt å holde seg innendørs og bli tatt godt vare på.

Ta kontakt med RPA Skadedyrkontroll for forebyggende sanitets-, steriliserings- og desinfeksjonstjenester.

BLI HJEMME, HOLD DEG TRYGG