Sommeren er en flott tid for å nyte utendørs i Florida, men det bringer også noen uønskede besøkende til hjemmet og hagen. Her er noen av de vanligste sommerskadedyrene i Florida og hvordan du skal håndtere dem.

Fluer

Fluer er irriterende og uhygieniske. De kan bære sykdommer og forurense maten din. For å forhindre at fluer invaderer rommet ditt, hold søppeldunkene dekket og rene, unngå å la mat stå ute og installer skjermer på vinduene og dørene. Du kan også bruke fluefeller, klebebånd eller insektmidler for å bli kvitt dem.

Maur

Maur tiltrekkes av sukkerholdig mat og vannkilder. De kan danne store kolonier og forårsake skade på eiendommen din. For å forhindre at maur kommer inn i hjemmet ditt, tette eventuelle sprekker eller hull i vegger, gulv eller fundament, og oppbevar maten i lufttette beholdere. Du kan også bruke agn, spray eller naturlige rettsmidler som eddik eller sitronsaft for å eliminere dem.

Mygg

Mygg er ikke bare irriterende, men også potensielt farlig. De kan overføre sykdommer som Zika, West Nile og denguefeber. For å forhindre at mygg biter deg, bruk avstøtende midler som inneholder DEET eller sitroneukalyptusolje. Du kan også prøve å bruke lange ermer og bukser når du tilbringer lang tid i et skyggefullt mygginfisert område. Videre er det viktig å eliminere stående vann rundt hjemmet ditt der mygg formerer seg og bruke nett eller vifter for å holde dem unna.

Termitter

Termitter er stille ødeleggere som kan tære på trekonstruksjonene og møblene dine. De kan forårsake kostbare skader på hjemmet ditt hvis de ikke blir behandlet. For å forhindre at termitter invaderer hjemmet ditt, inspiser treverket rundt hjemmet ditt for tegn på skade eller gjørmerør og fjern all død ved eller rusk fra hagen din.

Dette er noen av de vanlige sommerskadedyrene i Florida som du bør være oppmerksom på. Ved å ta noen forebyggende tiltak og bruke noen effektive metoder, kan du beskytte hjemmet ditt og familien mot disse uønskede gjestene. Men hvis det blir overveldende å forebygge og eliminere disse skadedyrene, kan en lokal lisensiert skadedyrspesialist hjelpe deg med å lindre problemene med skadedyr om sommeren.