Å se en edderkopp løpe over gulvene dine vil ofte forårsake panikk! Selv om det aldri er ideelt å se en, er edderkoppene som har infisert hjemmene våre oftest harmløse. Men hvis du er i stand til å identifisere disse skadedyrene, kan det bidra til å redusere panikken og tillate deg å bruke de riktige teknikkene for å fjerne og forhindre dem i å angripe igjen. Sjekk ut vår liste over vanlige edderkopper du kan se i ditt hjem eller eiendom i Florida.

Ulveedderkopp

Ulveedderkoppen er en av de større artene som finnes i Florida, og vokser mellom 0,4″ og 2″ (10-50 mm). Disse skapningene har lodne frakker, store kropper, tykke uklare ben og noen ganger stripete ben. For å skille dem fra andre edderkopper, sjekk de tre radene med øyne, med to fremtredende øyne i midten. Disse edderkoppene kommer vanligvis ut om natten og foretrekker å hekke i gårdsplasser under rusk, ved å bruke de mønstrede kroppene sine til å kamuflere for beskyttelse. Selv om de ikke forårsaker alvorlig skade, vil disse edderkoppene bite, men merk at det er ekstremt sjeldent.

Husedderkopp

Husedderkoppen lurer bak fotlister, møbler og mørke sprekker, og er ufarlig for mennesker. Disse edderkoppdyrene har brune kropper med mørke mønstre langs deres langstrakte mage og stripete ben. Husedderkopper varierer vanligvis fra 0,24″ til 0,47″ (6-12 mm). Selv om de kan se skumle ut, er disse edderkoppene ikke aggressive; de kan bite, men det er vanligvis smertefritt og forårsaker ingen problemer.

Sørlig husedderkopp

Den sørlige husedderkoppen er hjemmehørende i Florida og kan bli opptil 5 mm lang og ha en langstrakt oval kroppsform dekket av fine hår. Disse edderkoppene blir ofte forvekslet med den brune eneboeredderkoppen. For å fortelle forskjellen, er den sørlige husedderkoppen mye større enn den brune eneboeren og mangler karakteristiske markeringer på magen. Disse edderkoppene er relativt ufarlige og biter vanligvis ikke mennesker.

Black Widow Edderkopper

Den vanligste giftige edderkoppen i Florida er den svarte enken. Disse edderkoppene er mer vanlige i vårt område enn huseiere er klar over. Med særegne egenskaper har disse edderkoppene to røde trekanter som skaper en timeglassform på kroppen. De måler ofte mellom 0,3″ og 0,5″ (8-13 mm) i lengde, med en bulformet skinnende kropp, lite hode og lange forbein. Selv om disse edderkoppene ikke spinner nett, er de kjent for å gjemme seg inne i skur, kjellere, krypkjeller og andre mørke områder. Denne edderkoppen er giftig og vil bite, og den kan være veldig smertefull, noe som resulterer i rødhet, hevelse og til og med muskelkramper. Hvis en svart enkeedderkopp har bitt deg, er det viktig å oppsøke lege så snart som mulig.

Forhindrer edderkopper i hjemmet ditt

Når du har identifisert edderkoppen(e) som har invadert ditt hjem eller eiendom, er neste trinn å forhindre dem! Vurder å sette inn følgende forebyggende tiltak i hele hjemmet ditt:

  • Fjern alle nett så snart du ser dem inne i hjemmet ditt
  • Rydd opp hjemmet ditt for å eliminere gjemmesteder for disse skadedyrene
  • Fei og støv ofte, selv i ikke-vanlige oppholdsrom
  • Bruk et naturlig edderkoppavstøtende middel som peppermynteolje og kanel
  • Vurder å kontakte ditt lokale skadedyrfirma for en grundig evaluering, behandling og forebyggingsplan for edderkopper og andre skadedyr i husholdningen