Det er ting du kan gjøre for å hindre skadedyr fra å ta bolig i hjemmet ditt. Du kan vaske oppvasken, forsegle og sikre søppel og tørr mat – til og med gå rundt på utsiden av dintermitter som mobber en trekonstruksjon eiendom og forsegle hver sprekk du finner. Dette er forholdsregler vi foreslår at alle huseiere i Central FL tar for husholdningen sin, men er det nok? Hva om det var en ekstra beskyttelsesbarriere du kunne ha som ville være konstant årvåken, slik at du kan nyte de tingene i livet som virkelig betyr noe? Du finner den livvakten i TAP® Insulation, et revolusjonerende isolasjonsmateriale som tilfeldigvis er en spesialitet fra Heron Home & Outdoor. Det er ikke den eneste isolasjonen vi tilbyrmen hvis du leter etter en kvalitetsisolator som også kan fungere som en evig skadedyrdreper, er det noe du absolutt bør vurdere.

Hva er TAP®-isolasjon?

TAP Isolasjon består av løsmassecellulose som blåses inn i vegghull for nybygg, eller loft over eksisterende isolasjon. Fordelene er rett i navnet: TAP står for Thermal, Acoustical, Pest Control Insulation. Så den gjør alt du forventer av isolasjon, med den ekstra fordelen av å drepe en rekke ulike skadedyr. Men hvordan gjør den det? Hemmeligheten ligger i selve celluloserester, som er behandlet med et lag borsyre.

Borsyre er et naturlig forekommende mineral som i seg selv ikke er nok til å alvorlig skade kjæledyr, barn eller voksne med mindre det inntas i store mengder. Det er ment å målrette mot mindre skadeinsekter, alt fra Formosan-termitter til kakerlakker og biller. Når de kommer i kontakt med TAP Insulation, belegger den kroppen deres med mineralet. Borsyre kommer så inn i systemet deres når de pleier seg selv eller hverandre. Insekter klarer ikke å passere det, og til slutt resulterer det i at de dør av dehydrering eller underernæring. Og akkurat sånn har du stoppet et potensielt angrep uten å gjøre noe.

Fordeler med TAP®-isolasjon

Det er mye å elske med TAP Insulation. Det er enkelt å installere, og når materialet har satt seg, forblir det aktivt i flere tiår, opptil 100 år under ideelle forhold. Du vil ha et konstant lag med skadedyrforsvar så lenge du kan kontrollere fuktighetsnivået på loftet ditt. Men TAP er mer enn bare en skadedyrdreper, det er også veldig effektiv isolasjon, som gjør deg kjøligere om sommeren og varmere om vinteren. Og selv om den ikke helt har R-verdien til sprayskumisolasjon, har den en høyere vurdering enn glassfiber og er mer effektiv til å blokkere ekstern støy.

Dens mest tiltalende, ikke-skadedyrrelaterte kvalitet, er sannsynligvis hvor miljøvennlig den er. Cellulose er laget av 80 % resirkulerte materialer, og ved å stole på TAP-isolasjon hindrer du andre, mindre biologisk nedbrytbare materialer fra å havne på søppelfyllingen. Du vil senke den månedlige HVAC-regningen din fordi klimaanlegget og ovnen eller varmepumpen bruker mindre energi. Alle disse fordelene er tilgjengelige for alle huseiere i Central FL, og teamet hos Heron Home & Outdoor er klare til å hjelpe med å få dem til å skje.

My Heron Home & Outdoor for skadedyrbekjempelse

Vi har aldri vært typen selskap som kun fokuserer på én tjeneste om gangen. Vi ønsker å være her, men innbyggere i Sentral-Florida kan trenge oss. Kanskje det er det plentjenester eller irrigasjon i tillegg til skadedyrbekjempelse og isolasjon. Siden vi åpnet dørene i 2002 har det vært vårt endelige mål å holde hjemmene i regionen vår komfortable og skadedyrfrie. Ikke misforstå oss, du bør fortsatt holde hjemmet ditt fritt for rot og ta passende skritt for å forhindre at skadedyr kommer inn. Men med TAP Insulation er du ett skritt lenger enn det de fleste vurderer selv. I likhet med ovnen eller klimaanlegget, vil vår skadedyrbekjempende isolasjon få deg til å jobbe smartere, ikke hardere. Lær mer på vår TAP-isolasjonsside!

Tap Insulation: Smarter Pest Control i Orlando FL og omkringliggende fylker

Betjener fornøyde kunder i:

Apopka FL | Daytona Beach FL | East Orlando FL | Kissimmee FL | Leesburg FL | Orlando FL | Oviedo FL | Sanford FL

Orange County | Osceola fylke | Polk County | Seminole County | Volusia fylke
Flagler County | Lake County | Sumter County | Marion fylke