Hos Apple Pest Control er vi ikke fremmede for maur. De bor overalt – i hagen din, under tømmerstokker og til og med inne i huset ditt. Selv om maur er irriterende, er mange arter ufarlige. Dette gjelder ikke brannmaur. Siden 1930-tallet har brannmaur vært et problem i USA da de ved et uhell ble introdusert til økosystemet. I motsetning til de fleste maurarter, er brannmaur giftige og bruker stikkere for å påføre skade på noen eller noe som kommer i veien.

Hva er brannmaur?

Som de fleste maur lever brannmaur under jorden og graver et nettverk av tunneler i jorda. Du kan oppdage deres tilstedeværelse i hagen din ved å se etter en myk jordhaug, noen få centimeter høy. Brannmaur bygger vanligvis haugene sine i nærheten av et dekk, uteplass eller falt tømmerstokk for ly.

Den vanligste arten av brannmaur i USA er Red Imported Fire Ant, som er noen få millimeter stor og rødbrun i fargen. Hvis du tror at disse skadedyrene bor i hagen din, er det beste du kan gjøre å ringe skadedyrkontroll for å ta seg av problemet.

Hjelp! Jeg har allerede blitt stukket.

Men hva om det er for sent? Hvis en ildmaur allerede har stukket deg, er det første du må gjøre å forlate det maurinfiserte området og plukke maurene av huden din. Ikke børst av maurene, siden det kan gjøre dem mer opphisset. I tillegg, ikke prøv å skylle maurene av med vann, siden dette kan få dem til å feste seg tettere til huden din.

Før du behandler stikkene, er det viktig å sørge for at du ikke har en allergisk reaksjon på maurens gift. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ring 911:

 • Skylling av huden
 • Utslett
 • Hevelse i hals, øyne eller ansikt
 • Brystsmerter eller trykk
 • Kvalme eller oppkast
 • Intens svetting
 • Pustevansker
 • Føler seg svak

De fleste opplever ikke farlige reaksjoner på maurstikk. Hvis du har blitt stukket, kan du oppleve:

 • En brennende følelse og smerte ved stikkstedet
 • Rødhet og hevelse
 • Pusfylte blemmer

Hjemme maurbittbehandlinger

Hvis du har blitt stukket av ildmaur, er sjansen stor for at du føler ubehag. Ved å bruke de naturlige og reseptfrie rettsmidlene som er oppført nedenfor, vil disse garantert bidra til å lindre smerten!

1. Påfør en kald kompress

For å lindre hevelsen av maurbittene med et naturlig middel, bruk en kald kompress. La den virke i tjue minutter, og fjern den deretter i tjue minutter. Gjenta dette trinnet etter behov for lindring.

2. Påfør reseptfrie medisiner

Brannmaurstikk kan ta opptil to uker å gro. For å lindre kløen og helbrede blemmene i løpet av denne tiden, bruk reseptfrie medisiner, for eksempel antibiotisk salve og hydrokortisonkrem. Du kan også ta et oralt antihistamin for å redusere hevelse.

3. La dem være i fred

Den beste måten å hjelpe ildmaurbittene dine til å gro, er å la dem være i fred. Med mindre du bruker salve eller krem, prøv så godt du kan å ikke ta på dem. Å plukke på eller sprette blemmene kan forårsake infeksjon, som ofte krever behandling med antibiotika.

Forebygging av brannmaurbitt

Selv om ildmaurbitt kan behandles, er det ikke en hyggelig ting å oppleve. For å forhindre brannmaurbitt, er det beste du kan gjøre å kontakte Apple Pest Control for lokal San Antonio skadedyrkontroll! Vi kan ta vare på maurangrepene dine slik at du ikke trenger å risikere å bli stukket av en brannmaur. Maur er det største skadedyrbekjempelsesproblemet i San Antonio, men det betyr ikke at de trenger å være problemet ditt. Kontakt oss i dag for å avtale en avtale!