Det er visse skadedyr i Florida som søker ly og sikkerhet fra vintermånedene. Disse overvintrende skadedyrene vil ofte angripe hjemmene våre og bringe med seg en rekke problemer! Vi bryter ned de vanligste skadedyrene du kan ha å gjøre med denne vinteren og hvordan du kan forebygge dem.

Kakerlakker

Kakerlakker kan tilpasse seg en rekke miljøer, men søker ofte steder der det er menneskelig aktivitet for å søke etter mat og ly. Disse skadedyrene kan finnes hvor som helst i hjemmene, men har en tendens til å oppsøke områder med fuktighet og matkilder, for eksempel bad, krypkjeller, skap, kjellere og mer. Kakerlakker er kjent for å spre sykdom, plukke opp bakterier på bena og spre dem til overflatene de berører. De er kjent for å utløse astmaanfall og bære patogener som E.coli, Salmonella og mer.

For å forhindre disse kakerlakkene, bør du vurdere følgende tips om kakerlakker:

  • Rydd opp lagringsområder ved å fjerne gamle aviser, bruke plastbeholdere og unngå å stable klær på gulvet.
  • Sørg for at alle kraner og rør er i god stand, tett dem umiddelbart hvis det er en lekkasje.
  • Hold kjøkkenet ryddig ved å rydde opp eventuelle matrester eller søl, vaske og legge fra seg oppvasken og feie med jevne mellomrom.

Sølvfisk

Små og noen ganger går ubemerket hen, sølvfisk leter etter et mørkt, bortgjemt område med fuktighet for å overleve. Disse sølvfargede skadedyrene kan ofte finnes i våre kjellere, bad og til og med skap! Selv om sølvfisk ikke er skadelig for mennesker, kan de være en plage, kjent for å ødelegge gjenstander i huset vårt, for eksempel tapet eller isolasjon.

For å forhindre sølvfisk, vurder følgende forebyggingstips:

  • Kontroller fuktigheten og fuktigheten i hjemmet ditt, spesielt områder som er kjent for å være varmere og som holder på fuktighet.
  • Oppbevar klærne dine i et varmt miljø, for eksempel i plastbeholdere med tett lukket lokk.
  • Vurder å fjerne gjenstander med lim, for eksempel gamle bøker, bunker med papir og pappesker, siden sølvfisk tiltrekkes av limet disse gjenstandene inneholder.

Maur

En av de mest populære skadedyrartene huseiere håndterer året rundt er maur. Disse skapningene er sterkt aktive i de varmere månedene av året, men de vil invadere hjem også i de kaldere månedene. Når det er kaldere, leter maur etter et varmt sted å leve. Selv om det ikke er en stor sak å oppdage en maur inne i et hjem, kan mange angrep gjøre det vanskelig å eliminere dem. Disse skadedyrene finnes ofte inne i vegger, under gulv, under hvitevarer og mer!

For å forhindre maur, vurder følgende forebyggingstips:

  • Inspiser innsiden og utsiden av hjemmet ditt for hull eller hull, og tett dem umiddelbart med caulk.
  • Bruk en søppelbøtte med tett lukket lokk og ta ut søppelet regelmessig.
  • Hvis du plasserer kjæledyrmat ute, ta med bollene deres inn etter at de har spist og hold maten godt forseglet i en plastbeholder.

Den beste måten å forhindre angrep av overvintrende skadedyr denne sesongen er å holde seg på toppen av forebyggende tiltak. Hvis du har lagt merke til tegn på overvintrende skadedyr eller ønsker å komme i forkant med forebygging av skadedyr, ring McCall! Vårt team av skadedyrbekjempere vil gi deg en gratis inspeksjon, identifisere skadedyret og anbefale en behandlings- og forebyggingsplan.