Er det mulig å leve uten maur i huset vårt? Jeg tror svaret er umulig, og de fleste mennesker i dette universet vil være enige med meg. Fordi maur er overalt i denne verden. Men ingen liker å leve med maur. Fordi noen ganger blir de aggressive, ødelegger de eiendommen vår, maten og biter oss også. Vi kan ikke holde dem borte fra huset vårt for alltid. Men riktige trinn og effektive teknikker kan holde dem borte fra huset vårt i maksimal tid. Snekkermaur er en av de farlige artene av maur. De ødelegger vår verdifulle treeiendom. Nå beskriver jeg hvordan bli kvitt snekkermaur naturlig.

For å bli kvitt stokkmaur naturlig, må vi kjenne dem og kjenne deres egenskaper.

Denne typen maur er et av de største medlemmene av maurarter. De er svarte i fargen og noen ganger rødbrune. Lengden deres varierer fra ¾» til ½». De har rund thorax og en node på ryggen. De har et par albuevinkelantenner. Som utgjør forskjellen mellom termitter og snekkermaur.

De spiser ikke tre som termitter. De lager tunneler inne i skogen på grunn av å lage reir. De legger egg i disse tunnelene og avler opp babyene sine. De liker fuktige steder for å lage reir. Så de finner skog som er fuktig og varm. De finner også steder som er svært nær mat- og vannkildene og også trygge for å leve.

De liker å spise sukker og protein. Sukker og stoffer som produseres ved hjelp av sukker tiltrekker seg maur. Enhver type søt, fruktjuice, honning, kake, melk, etc. tiltrekker seg denne typen maur. Også matvarer som inneholder proteiner som kjøtt, fisk, menneskelig mat laget med protein tiltrekker dem i stor grad.

Naturlige teknikker for å bli kvitt stokkmaur

En av de gode teknikkene for å bli kvitt dem naturlig er å helle vann i bikuben deres. Vi må identifisere bikuben deres og deretter forstørre åpningen til bikuben og helle varmt hva eller kaldt vann i den. Sørg for at hele bikuben er fylt med vann. Du kan også blande litt sitronsaft med vannet for bedre resultat. Dette vil drepe alle medlemmene i bikuben og du vil bli kvitt snekkermaur naturlig.

En annen måte å bli kvitt det på er å fjerne hele råtten treverk som er infisert av snekkermaur. Hvis det infiserte området er lite og mindre viktig for huset vårt, er denne teknikken nyttig.

Hvis vi kan fjerne alle produkter som tiltrekker dem til huset vårt, vil de fraråde å lage bikube i huset vårt. Vi må gjøre alle matkildene utilgjengelige for dem. Og må prøve å holde badet vårt og kjøkkenvasken ren og tørr etter bruk. Dette vil forhindre angrep av snekkermaur i huset vårt.

Neem olje er en god bioolje, som brukes til å kontrollere husskadedyr naturlig. Dette er en bioolje, er ikke giftig og kan brukes inne i huset vårt. Alle kan bruke neemolje for å bli kvitt alle typer maur naturlig.

Et annet naturlig produkt er maisprodukter, som brukes til å kontrollere tømmermaurangrep. De kan ikke fordøye mais. Når de drikker etter å ha spist mais, begynner maispulveret å utvide seg og kommer i kontakt med vann og som et resultat dør de.

Borsyre er også veldig nyttig for å bli kvitt snekkermaur. En 1:10 blanding av borsyre og sukker er veldig effektiv for å drepe dem. Arbeidsmaurene bærer den blandingen til bikuben og spiser helt og dør. Det hjelper å drepe alle medlemmene i bikuben.

Viktig notat:

Det er veldig viktig å drepe dronningen av bikuben. En bikube består av en dronning, få mannlige og gjenværende arbeidermedlem. Hvis dronningen kan rømme mens den utfører en avlivingsoperasjon, vil det øke avlsraten for å gjenopprette de tapte medlemmene av bikuben. Og angrepet blir veldig farlig. Så vi bør være veldig forsiktige med dronningen.

Håper å følge de teknikkene som er nevnt ovenfor vil hjelpe noen til å bli kvitt snekkermaur naturlig.