Tilstanden som veggene i hjemmet ditt er i er viktig. Visste du at termitter kan skade fundamentet til veggene dine inne i hjemmet ditt? Det er også mange grunner til at termitter kan dukke opp i hjemmet ditt.

Hvis du er en huseier og trenger termittkontroll i San Antonio, er Apple Pest Control her for deg. Vi er et skadedyrbekjempelsesfirma du kan stole på og stole på fordi vi sørger for at hjemmet ditt forblir beskyttet mot skadedyr som kan forårsake skade på det. Vi kan også gi deg kunnskap om hvordan du forhindrer at disse insektene kommer inn i hjemmet ditt.

Hva er termitter?

Termitter er bittesmå insekter som reiser i kolonier og kommer opp fra bakken og inn i et hjem. Fargene deres varierer vanligvis fra lysebrun til hvit. De har fire vinger og en bred kropp som er nesten en halv tomme lang. Disse insektene lever av ved som vanligvis ikke er eksponert ute i det fri, og de tiltrekkes av fuktighet. Det betyr at hvis det er tre i hjemmet ditt som forblir vått og fuktig, vil termitter reise til det stedet og infisere det med kolonien sin fordi de trives i fuktighet.

Hvor termitter kan være i hjemmet ditt

Som nevnt ovenfor lever termitter av alle typer tre som er utsatt for fuktighet. Når det er sagt, kan du finne disse insektene i vegger, kjellere eller gulv. Du kan se om de er til stede ved å banke på veggene dine der veden din er og se om den høres hul ut. Hvis det er hult, kan du ha et termittangrep som må tas hånd om umiddelbart. Her hos Apple Pest Control ønsker vi å hjelpe deg med å forebygge og ta vare på problemet.

Termittforebygging

Det er viktig å forhindre termitter inne i hjemmet ditt. Termitter vil ikke forsvinne av seg selv, og dessverre dekker ikke huseierforsikringen vanligvis kostnadene for eventuelle skader på hjemmet ditt av disse skadedyrene. Hvis du oppdager at du kan ha et termittangrep, ring oss i dag for at en av våre profesjonelle skadedyrteknikere skal ta seg av det på riktig måte. Hvis du lar problemet vente, kan du stå overfor dyre reparasjoner som kunne vært unngått. Samlet sett er våre forebyggingstjenester her for å forhindre at disse insektene angriper hjemmet ditt.

Måter du kan forhindre termitter på på egen hånd

Som nevnt ovenfor, er det umulig å få en termittangrep til å gå over av seg selv uten profesjonell hjelp, men det finnes måter å forhindre det på.
Avskrekke termitter ved å gjøre følgende:

  • Forventer ofte utsiden og innsiden av hjemmet ditt for fuktighet.
  • Eliminerer fuktighet som kan være rundt eller inne i hjemmet ditt.
  • Fjern eventuelt trerester rundt hjemmet ditt.
  • Pass på at det ikke er noen utette rør i eller utenfor hjemmet ditt.
  • Holde mulch unna hjemmets fundament.
  • Å gjøre disse enkle oppgavene med jevne mellomrom vil spare deg fra å oppleve eventuelle termittangrep.

Stol på ditt lokale skadedyrkontrollfirma i San Antonio

Hvis du er en huseier og trenger å forhindre eller eliminere termitter, er Apple Pest Control her for deg. Ring oss i dag og avtal en avtale slik at vi kan komme hjem til deg for å behandle eller forebygge dette problemet. En av våre kvalifiserte teknikere hjelper deg gjerne med å beskytte hjemmet ditt mot å bli skadet av termitter. Ta kontakt med teamet vårt i dag!