Steder å se etter veggedyr på et hotellrom

Veggedyr er nattaktive insekter som er aktive om natten; det er ikke lett å finne dem på dagtid. Å ha veggedyr på hotellet ditt vil påvirke omdømmet ditt blant kundene. Som bedriftseier eller leder er det ditt ansvar å beskytte dine ansatte og kunder mot fare. For veggedyr kan bite mennesker, og de kan overføre mange allergier og sykdommer. Vær oppmerksom på at veggedyr ikke streifer rundt på stedet ditt; i stedet vil de finne et bedre sted å gjemme seg og komme ut i løpet av natten. I denne artikkelen vil vi diskutere de fem stedene du kan se etter veggedyr på et hotellrom.

Hvordan oppdage veggedyr på et hotellrom?

Hvordan oppdage veggedyr på et hotellrom

Som en vanlig mann er det ikke lett å finne veggedyrangrepet med bare et blikk; i stedet bør du se etter skiltene. Noen av de vanlige tegnene på veggedyr er,

  • Blodflekker – Du kan finne røde flekker på sengen eller møblene når du ved et uhell knuser dem. Det vil være en liten rød flekk som en prikk.
  • Mørke flekker kommer fra veggedyrene de skiller ut etter måltider.
  • Du kan finne skurskinnene, og det skjer vanligvis når veggedyret vokser. Tilstedeværelsen av skinn kan indikere et stort angrep.
  • Veggedyregg, du kan finne en rekke bittesmå hvite egg hvis det er et veggedyrangrep. Fordi de kan legge 200 til 500 egg i løpet av to måneder.

Steder å se etter veggedyr på et hotellrom

Madrass og sengeramme

Madrass og sengeramme

Madrass og seng er hotspot for veggedyr fordi de vil holde seg nær matkilden. Det er viktig å sjekke madrassen grundig. Du bør sjekke alle hullene og hullene i sengerammen og rydde opp i sengen for å se etter tegn på veggedyr. Ikke forlat et eneste sted fordi disse bittesmå insektene kan gjemme seg dypt.

Ved siden av skap

Skap og nattbord er også de beste stedene for veggedyr å gjemme seg. Sjekk hvert hjørne av stativet og lys, spesielt inne i skuffene, lampene og bilderammene.

Garderobe og gulvlister

Garderobe og gulvlister

Veggedyr vil faktisk gjemme seg nær matkilden, så garderoben er et av de beste gjemmestedene for veggedyr hvor du oppbevarer klærne dine. Det vil gi et varmt miljø, og de kan gjemme seg inni klær. Du kan også søke i nærheten av skjørtbrettene dine der de kan legge egg mellom hullene.

Bagasje

Pakkeposer og håndvesker er de beste stedene for veggedyr å være trygge på. Fordi du ofte forstyrrer dem, kan de skjule eventuelle hull inne i posene og reise med deg.

Konklusjon

Ovennevnte er stedene for å se etter veggedyr på et hotellrom. Vi har også listet opp tegn på veggedyr som kan hjelpe deg med å finne angrepet. Lei en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste hvis du oppdager tegn, men ikke kan oppdage insektene. De dyktige ekspertene vil utføre de beste behandlingene og hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr.

Be personalet om å følge instruksjonene gitt av skadedyrteknikere for å unngå tilstedeværelsen av veggedyr i fremtiden.