Ingen liker å finne maur i hjemmet deres, men heldigvis kan du gjøre noen ting for å bli kvitt dem. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du oppdager og håndterer maur, slik at du kan holde huset ditt maurfritt. Maur kan være irriterende, men å vite hva du gjør kan hjelpe deg å bli kvitt dem for godt!

Vi går gjennom alt fra naturlige maurmidler til agn og morderspray i dette blogginnlegget. Vi vil også gi deg noen nyttige forebyggingsforslag som vil bidra til å holde maur ute av hjemmet ditt i utgangspunktet.

Disposisjon:

  • Hvordan gjenkjenne maur
  • De vanligste maurtypene i sentrale Texas
  • Hvordan finne maurerede og deres angrep
  • Tips for forebygging av maur
  • Reduser sjansene for maurangrep
  • Lei en ekspert maurutrydder

Hvordan gjenkjenne maur

Det første stadiet i å bekjempe maur er å gjenkjenne dem. Små, vingeløse insekter som varierer i farge basert på art, maur er bittesmå insekter med vinger. De har vanligvis en smal midje og lange ben. Noen maur har også en stinger, men ikke alle arter har det.

Den beste tilnærmingen for å verifisere om et insekt er en maur er å inspisere antennene. Alle maur har albueantenner, noe som betyr at de bøyer seg på midten. Hvis du ser et insekt med denne typen antenner, er det mest sannsynlig en maur.

De vanligste maurtypene i sentrale Texas

Det er over 12 000 forskjellige maurarter på jorden, så det er viktig å vite hva slags maur du har å gjøre med. Snekkermaur, sukkermaur og faraomur er de hyppigste maurartene som finnes i hus.

Snekkermaur

Snekkermaur er en av de mest tallrike typene maur, og de kommer i en rekke farger, inkludert svart og rødt. De lager reir i tre, og hvis de ikke blir behandlet i tide, kan de ødelegge hjemmet ditt.

Sukkermaur

Sukkermaur, også kjent som fortausmaur, er bittesmå og brune. De er tiltrukket av søtsaker og hekker vanligvis i bakken eller sprekker i fortauet.

Farao maur

Faraomur er bittesmå maur som spenner fra gul til lysebrun. De er en av de vanskeligste maurene å bli kvitt og finnes ofte på sykehus og andre kommersielle bygninger.

Hvordan finne maurerede og deres angrep

Når du har identifisert maur i hjemmet ditt, er neste trinn å finne reirene deres. Siden maur ofte bygger reir på skjulte eller vanskelig tilgjengelige steder, kan det være vanskelig. Men det er noen få avslørende tegn som kan hjelpe deg med å finne et maurreir på eiendommen din:

  • Se etter store grupper av maur som samles i ett område. Det er vanligvis et tegn på at det er et reir i nærheten.
  • Se etter små hull i bakken eller sprekker i vegger og gulv. Dette kan være inngangspunkter til et maurreir.
  • Følg maurene tilbake til opprinnelsespunktet. Hvis du kan spore maur tilbake til reiret, vil du være i stand til å håndtere angrepet bedre.
Maur

Tips for forebygging av maur

Nå som du vet hvordan du identifiserer maur, la oss snakke om måter å bli kvitt dem på!

Naturlig myrmiddel

En måte å bli kvitt maur på er å bruke et naturlig avstøtende middel. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på hjemmelagde maurmidler:

Eddik

Den vanligste DIY-maurfjerningsteknikken kombinerer like deler vann og eddik, en av de mest effektive. Det er en mauravstøtende løsning som kan brukes på maur eller i områder der de sannsynligvis kommer inn på eiendommen din.

Sitron

Sitron er et annet utmerket naturlig maurmiddel. Du kan lage en sitronspray ved å kombinere like deler vann og sitronsaft eller bruke eterisk sitronolje. Denne løsningen kan sprayes rundt maur eller i områder der maur sannsynligvis kommer inn i hjemmet ditt.

Kanel

Maur misliker duften av kanel, og det er derfor den brukes som agn. Du kan lage en kanelspray ved å blande en del vann med ett stykke kanelolje. Denne løsningen bør sprayes rundt maur eller i områder der maur sannsynligvis kommer inn i hjemmet ditt.

Appelsiner

Maur misliker også sitrusfrukter, som appelsiner og lime. Du kan lage et DIY-appelsinavstøtende middel ved å koke appelsinskall i vann og deretter spraye løsningen rundt maur eller i områder der maur sannsynligvis kommer inn i hjemmet ditt.

Salt

De mauravstøtende egenskapene til salt kan også brukes til å bli kvitt maur. Du kan spre den rundt maurhauger eller inngangspunktene til koloniene deres, eller du kan tilberede en saltspray ved å kombinere salt med vann.

Peppermynte

Lukten av peppermynte er et maurmiddel som maurene misliker. Du kan lage en peppermyntespray ved å blande vann med peppermynteolje. Denne løsningen kan sprayes rundt maur eller i områder der maur sannsynligvis kommer inn i hjemmet ditt.

Agn og mordersprayer

Agn og Killer Spray brukes ofte som en midlertidig løsning for termitter. Hvis du ønsker å bli kvitt dem permanent, bør du vurdere åte og morderspray. Agnspray inneholder gift som dreper maur når de kontakter dem. Mordersprayer vil drepe alle maur som kommer i kontakt med den, inkludert dronningen og eggene.

Når du bruker agn eller morderspray, les etiketten nøye og følg instruksjonene nøye. Det er viktig å huske at disse kjemikaliene ikke bør brukes i nærheten av mat eller vann.

Du kan kjøpe ferdiglagde agnfeller eller lage dine egne ved å bruke en liten beholder og litt sukkervann. Plasser agnet i et område der maur er aktive og vent på at de skal ta agnet tilbake til reiret. Maurene vil konsumere sukkervannet og dø, og tar resten av kolonien med seg.

Profesjonell skadedyrkontrolltjeneste

Hvis du har problemer med å kvitte deg med maur eller hvis du har et stort angrep, er det på tide å kalle inn proffene. Bedrifter som spesialiserer seg på skadedyrkontroll har ekspertisen og forståelsen til å håndtere maur og andre skadedyr effektivt.

Når du velger et skadedyrbekjempelsesfirma, gjør leksene dine og velg en med betydelig ekspertise på maur.

Reduser sjansene for maurangrep

Den beste tilnærmingen for å bli kvitt maur er å hindre dem i å komme inn i utgangspunktet. Her er noen tips for å holde maur ute:

Hold huset ditt rent

Hold hjemmet ditt rent og fritt for matrester. Maur tiltrekkes av mat, så det er viktig å holde kjøkkenet og andre områder av huset rent. Hvis en bolle eller tallerken søler, må du rydde opp med en gang og ikke la mat stå utstilt.

Forsegl den

Sørg for at vegger og gulv er helt sikre. Maur kan komme inn i hjemmet ditt gjennom de minste åpningene, så det er viktig å tette eventuelle sprekker eller hull du måtte ha. Se etter hull rundt vinduer, dører og fotlister, og fyll dem ut med tetningsmasse eller annen tetningsmasse.

Vannkilder bør elimineres

Maur trenger vann for å overleve, så det er viktig å eliminere vannkilder i nærheten av hjemmet ditt. Sørg for å fikse utette kraner og rør, og ikke la servise eller glass ligge i vasken. Hvis du har et kjæledyr som drikker fra en bolle, vennligst tøm bollen ofte.

Hold hagen din ren

Hold hagen din ryddig og fri for avfall. Maur trekkes til mat, så hold uteområdene ryddige. Plukk opp eventuell nedfallsfrukt fra trær, og ikke la mat ligge ute i det fri når du mater hunden eller katten din.

Lei en ekspert maurutrydder

Hvis du opplever et maurangrep, er det viktig å iverksette tiltak umiddelbart. Maur kan være vanskelig å bli kvitt når de først har tatt bolig i hjemmet eller hagen din. Hos Hero Pest Control er vi spesialister på å trygt og effektivt fjerne maur og andre skadedyr.

Vi tilbyr ulike tjenester som vil adressere rotproblemet og hjelpe deg å bli kvitt disse uønskede gjestene for godt. Besøk nettsiden vår eller ring oss i dag for å lære mer om tjenestene våre og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt maur for godt!