Hvis du noen gang har hatt snekkermaur i hjemmet, vet du hvor ødeleggende de kan være. Disse irriterende krypene kan raskt komme inn i hjemmet ditt hvis du ikke er forsiktig og kan forårsake mye skade på kort tid. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å forhindre at snekkermaur kommer inn i hjemmet ditt i utgangspunktet!

Her er noen ideer til forebygging av snekkermaur for å holde disse skadedyrene borte fra hjemmet ditt for alltid!

Disposisjon:

  • Hva er snekkermaur? Hvordan ser de ut?
  • Snekkermaurangrep: Hva du skal se etter
  • Hva er de beste måtene å holde snekkermaur unna?
  • Plasser maur agn
  • Bruk insektmidler
  • Fjern matkilden deres
  • Du kan også prøve å bruke midler for snekkermaur
  • Bestill en skadedyrkontrollavtale
  • Trenger eksperthjelp

Hva er snekkermaur? Hvordan ser de ut?

Snekkermaur er oppkalt etter byggeaktiviteter. Disse maurene lager reir av tre både innendørs og utendørs. De spiser ikke veden de fjerner mens de kjører i tunnel. På den annen side lever disse insektene på plantevæsker, bevingede maur (maur som har blitt knust eller knust), honningdugg og smuler fra maten og måltidene dine.

Snekkermaur kan komme inn i huset ditt på en rekke måter. Flertallet av snekkermaur går inn i strukturer mens de leter etter mat. Når de har kommet inn, lager de satellitt-reir nær det sentrale reiret utenfor. Snekkermaur er små svarte eller røde insekter som måler rundt seks millimeter i lengde. Hvis du oppdager snekkermaur i huset ditt, er det viktig å iverksette tiltak for å forhindre at de forårsaker mer skade.

Snekkermaurangrep: Hva du skal se etter

Snekkermaur bygger vanligvis reirene sine utendørs i trær, stubber eller stokker. Hvis snekkermaur har infiltrert hjemmet ditt, vil du sannsynligvis se dem på kjøkkenet eller badet med mye fuktighet. Disse insektene tiltrekkes også av tre som har blitt skadet av vann. Snekkermaurkolonier har flere dronninger, og snekkermaur kan reise lange avstander på jakt etter mat. Hvis du ser snekkermaur i hjemmet ditt, er det viktig å ringe en skadedyrbekjemper med en gang.

Du vil kanskje legge merke til små hauger av trespon nær tømmermaurhull. Disse sponene er et tydelig tegn på snekkermaur. Du kan også se snekkermaur sverme nær lyskilder eller fly rundt i hjemmet ditt, spesielt om våren. Hvis du ser noen av disse tegnene, er det avgjørende å iverksette tiltak med en gang for å forhindre angrep.

Hva er de beste måtene å holde snekkermaur unna?

Ved å se på de veldefinerte banene for søking av snekkermaur i skumringen eller etter mørkets frembrudd, bør du være i stand til å finne reirene til snekkermaur i veggene dine, utenfor treet eller vedhaugen osv. På grunn av hvordan de beveger seg, kan maur reise begge veier . Besøkende kan utilsiktet transportere insekter eller insektfragmenter til kolonien. Fordi å fjerne bare noen få av maurene som kommer og går ikke ville eliminere et territorium, er det viktig å finne denne.

Når du har oppdaget reiret, kan ulike metoder eliminere disse potensielt dødelige skadedyrene.

Plasser maur agn

Snekkermaur er like utfordrende å kontrollere som andre maurarter, og mange av de samme strategiene fungerer for dem. Agn er den vanligste maurkontrollteknikken. Maur agn inneholder et søtt stoff med et insektdrepende kjemikalie som boraks, så de fungerer. Den forgiftede maten blir ført tilbake til den skjulte kolonien i det skadede treverket av arbeidsmaur, hvor andre maur spiser den. Denne metoden kan holde hele territoriet under kontroll i flere uker.

Boraks er et mineral som forstyrrer en maurs fordøyelsessystem og finnes i naturen. Hele kolonien sulter sakte i hjel mens arbeidsmaur transporterer stoffet inn i reiret. Denne prosessen kan ta uker å fullføre.

Bruk insektmidler

Insektspray dreper snekkermaur ved kontakt, men gir ikke langsiktig beskyttelse mot disse skadedyrene. Hvis du bestemmer deg for å bruke et insektmiddel, velg et merket for snekkermaur og følg instruksjonene nøye.

Fjern matkilden deres

Snekkermaur tiltrekkes av tre som har blitt skadet av vann, så det er viktig å fikse lekkasjer eller skadet tre i hjemmet ditt med en gang. Disse insektene liker også søt mat, så hold kjøkkenet rent og fritt for smuler.

Du kan også prøve å bruke midler for snekkermaur

Det finnes en rekke snekkermaurmidler tilgjengelig på markedet, men det er viktig å merke seg at disse produktene ikke dreper snekkermaur. I stedet jobber de ved å maskere duften av snekkermaur eller gjøre det vanskelig for dem å lukte mat. Noen vanlige midler for snekkermaur inkluderer sedertreolje, kanel og sitrus.

Du kan også prøve å gjøre snekkermauravstøtende hjemme ved å blande eddik og vann likt i en sprayflaske. Selv om du bør være forsiktig når du avviser maur, da det kan føre til at problemet vises i et annet område, og gjøre ting verre.

Bestill en skadedyrkontrollavtale

Hvis du har problemer med å bli kvitt snekkermaur, kan det være på tide å ringe en skadedyrbekjemper. Disse ekspertene kan hjelpe med å identifisere kilden til snekkermaurproblemet ditt og utvikle en plan for å bli kvitt dem for godt.

Trenger eksperthjelp

Når det gjelder snekkermaur, kan du gjøre et par ting for å hjelpe deg med å håndtere situasjonen før du ringer inn en profesjonell. Hvis du har en maurinvasjon og føler at du ikke kan håndtere den, ikke nøl med å kontakte en skadedyrspesialist som Hero Pest Control.

Vi har erfaringen og kunnskapen til å ta oss av ethvert maurproblem, stort som smått. Ikke la disse irriterende maurene ta over hjemmet eller hagen din – besøk oss i dag for praktiske løsninger!