Veggedyr er et Airbnbs verste mareritt.

Disse små, blodsugende parasitter gjemme seg på mørke steder og raskt overta en hel husholdning. Enda verre, disse blodsugende insektene er utrolig vanskelige å bli kvitt når de først har satt seg. Fordi et angrep kan være skadelig for Airbnb-bedriften din, er det viktig å lære hvordan du kan forebygge og oppdage veggedyr tidlig.

Hvordan ser veggedyr ut?

Voksne veggedyr er rødbrune og er omtrent på størrelse med et eplefrø. Kroppen deres er formet som en oval og kan være fyldigere hvis de nylig har matet. Unge veggedyr har en tendens til å være mer gjennomskinnelige i fargen og ser hvite eller gulaktige ut. Larver vises som bittesmå, hvite perler på størrelse med en nål.

De er mest vanlige i mørke, kjølige områder hvor folk er kjent for å bosette seg i lang tid – dette inkluderer sømmer på senger, som deres navnebror, samt skjulte deler av møbler, folder av gardiner og sengetøy. Når de har bosatt seg, vil de med jevne mellomrom dra for å mate på blodet til ukjente innbyggere.

Hvordan kommer veggedyr inn?

Veggedyr er beryktede haikere. For en Airbnb kan en gjest uten å vite det bære veggedyr på kroppen eller i bagasjen fra hjemmet, transporten eller tidligere overnatting.

Hvis det rapporteres til Airbnb, vil selskapet refundere kundene dine og stenge oppføringen din til en profesjonell utrydder har tatt seg av angrepet. Det vil imidlertid være svært vanskelig å komme seg etter en anmeldelse inkludert veggedyr.

Tegn på veggedyr

Selv om veggedyr er gode skjulere, er det måter å oppdage deres tilstedeværelse ved å se dem. De mest åpenbare er selvfølgelig bitemerker. Veggedyrbittmerker vises i en serie på tre, vanligvis i en linje på eksponert hud.

Men hvis gjestene dine ikke rapporterer bitt, se etter følgende bevis på veggedyr på møbler og sengetøy:

  • Overdreven død hud fra smeltende insekter
  • Mørke eller rustne flekker
  • Perler eller perleskall i nålstørrelse

Forebygging av veggedyr i Airbnb

Fordi det er umulig å vite om en gjest vil være en bærer, er det en god idé å ta forholdsregler mot parasitten. Vask først alle stoffelementer – for eksempel plagg og sengetøy – og tørk dem på høy varme etter hver gjest. Puter bør også falle på høy varme for å drepe potensielle insekter og larver. Sørg for å inspisere områder du mistenker at feilen er mest kjent for etter hvert besøk.

Du kan også oppgradere husholdningssengetøy for å være mindre veggedyrvennlig. Et madrassdeksel vil beskytte madrassen din, og en sengeramme av metall gir også færre sprekker for veggedyr å skjule. I tillegg vil veggedyrfeller, selv om det ikke er en løsning på et angrep, hjelpe med tidlig intervensjon.

Hvordan bli kvitt veggedyr

Veggedyr er notorisk vanskelig å utrydde. Selv om det finnes hjemmemetoder for behandling av veggedyr på markedet, er det best å umiddelbart kontakte en profesjonell skadedyrbekjempelsesspesialist hvis du finner bevis på veggedyr i Airbnb.

Kom i gang igjen med McCall Veggedyrbehandling

Til Florida veggedyrkontrolldet finnes ikke noe bedre sted enn McCall tjenester. Våre eksperter vil vurdere din Airbnb og utvikle den beste veggedyret behandlingsplan– Garantert kundetilfredshet. Kontakt oss i dag for et gratis tilbud og for å avtale en befaring.