Ferien kan være stressende nok, og det er aldri ideelt å håndtere et uventet skadedyrsangrep! Overvintrende skadedyr som edderkopper, gnagere, maur, flått og mer leter etter mat, husly og vann i hjemmet ditt. I høytiden gir ofte juletreet og dekorasjonene våre det ideelle miljøet disse høytidsskadedyrene leter etter! Ta en titt på våre ferietips for forebygging av skadedyr nedenfor.

Rist juletre og krans

De som feirer jul vil ofte velge et ekte juletre og krans. Mens de begge er estetisk tiltalende og lukter fantastisk, har de dessverre en tendens til å bære skadedyr som edderkopper, midd og til og med ekorn! For å hindre disse skadedyrene i å haike inne i hjemmet ditt, er det viktig å inspisere begge gjenstandene utenfor ved å riste dem. Et godt tegn på at skadedyr infiserte treet eller kransen, er å oppdage avføring, gnagemerker eller andre skader før du tar det inn.

Sjekk dine lagrede dekorasjoner

De fleste av oss bruker loftene, kjellerne og garasjene våre til å lagre feriedekorasjonene våre. Selv om disse stedene gir en god lagringsplass, kan de også være vert for skadedyr fra tid til annen. Dine lagrede dekorasjoner gir et perfekt, uforstyrret sted for skadedyr til habitat gjennom hele året, inkludert edderkopper, rotter, mus og mer. Før du pakker ut dekorasjonene, inspiser dem først ute før du tar dem med inn i stuen. Etter at høytiden er over, pakk visse dekorasjoner som løvverk, potpurri og indisk mais i beholdere med tett lokk på.

Inspiser veden din

Kaldere vær er den perfekte tiden å krølle seg sammen og nyte bålet. Dessverre er det kjent at skadedyr som termitter og maur infiserer dette treverket og gjør det til deres hjem. Det er avgjørende å inspisere veden utenfor før du tar den inn. På samme måte må du sørge for at all ved er lagret 20 fot unna hjemmet ditt og hevet på en hevet plattform.

Gi deg selv sjelefred denne høytiden og ring McCall for alle dine skadedyrbekjempelsesbehov! Våre fagfolk vil kunne inspisere hjemmet ditt, gi den beste planen for skadedyrbekjempelse og anbefale forebyggingstips for fremtiden.