Myter om skadedyr og skadedyrkontroll har sirkulert rundt huseierskap i årevis. Du har sannsynligvis hørt din rettferdige andel også. Disse mytene inkluderer veggedyr som retter seg mot skitne hjem, eller du bør sette ut ost for å fange mus.

Noen myter om skadedyr kan være velmente råd, men de er sjelden forankret faktisk. Oftere kan disse mytene lett motbevises. Bruk denne veiledningen fra Apple Pest Control for å lære fakta om skadedyr og skadedyrkontroll!

Myte 1: Rene hjem har ingen feil

Det gjør liten forskjell for skadedyr om huset ditt er rent eller ikke. Insekter og andre skadedyr kommer inn i hjemmet ditt på jakt etter mat og ly, ikke stemningen.

Et rent hjem er like utsatt for skadedyr som et skittent. Nøkkelen til å holde disse uvelkomne besøkende ute er å sperre deres adgang. Tett alle sprekker, lekkasjer og hull som fører inn i hjemmet ditt for å holde skadedyr ute.

Myte 2: Mygg kommer bare ut om natten

Til tross for deres blodsugende natur, er ikke mygg vampyrer. Sollys avskrekker ikke en mygg fra å bruke deg til et middagsmåltid. Snarere ligger nøkkelen til å forvise disse skadedyrene i grobunnen deres.

Mygg avler i stillestående vann, så for å holde dem borte fra hjemmet ditt, bli kvitt stående vann. Vær oppmerksom på hvordan plenen din drenerer når det regner, og vurder eventuelle lave flekker etter behov.

Myte 3: Du kan lokke mus med ost

Hvis du har mus i veggene, er det ikke veien å agne dem med ost. Mat med mye sukker eller karbohydrater er mer fristende for uvelkomne gnagere.

Mus vil nappe på nesten alle smuler. Men hvis du leter etter det beste muselokket, tenk før du strekker deg etter osten. Gå med tørket frukt, peanøttsmør eller sjokolade i stedet!

Myte 4: DIY-metoder drepe veggedyr

Veggedyr formerer seg raskt og kan passe inn i svært trange rom. De kan samle seg i foldene på madrassømmene og skjøtene til polstrede møbler. Kvinne veggedyr kan legge fem egg om dagen og produsere hundrevis av egg i løpet av livet. På grunn av dette vil ikke gjør-det-selv-metoder stoppe et angrep. Bare profesjonell varmebehandling kan utrydde veggedyr.

Myte 5: Termitter er en del av maurfamilien

Termitter og maur er to forskjellige familier av insekter. De forårsaker også unike problemer i hjemmet ditt. Maur kan komme inn i dine elektriske systemer og skade hjemmets ledninger. Termitter kan ødelegge strukturen til hjemmets vegger eller gulv. Selv om de ikke er relatert, kan du behandle begge med profesjonelle skadedyrkontrolltjenester.

Myte 6: Det du ikke ser kan ikke skade deg

Bare fordi du ikke har maurtuer i stua eller mus under sengen, betyr det ikke at det ikke er noe problem. Vær oppmerksom på tegn på skadedyrangrep og utfør forebyggende vedlikehold i hjemmet ditt. For profesjonell hjelp, ta kontakt med oss ​​for spesialiserte skadedyrkontrolltjenester.

Skadedyrkontroll i Texas

Ikke la hjemmet ditt være utsatt for skadedyr. Hold øye med tegn på skade og andre indikasjoner på irriterende besøkende. Tett sprekker og lekkasjer for å hindre skadedyr fra å komme inn i hjemmet ditt. Hvis du allerede har et skadedyrproblem, ikke bekymre deg. Fra myggsvermer til termittkolonier, Apple Pest Control har deg dekket. Kontakt oss i dag!