De mest rikholdige hagene har ofte det høyeste antallet sesongbesøkende – og vi snakker ikke bare om naboen din! Enhver vellykket gartner ønsker å ønske nyttige insekter velkommen til hagen sin og hindre bråkmakerne. Men hvordan kan du holde hagen din trygg fra skadedyr uten å gå på akkord med sikkerheten til innhøstingen din?

Apple Pest Control har organisert denne veiledningen for å hjelpe deg å forstå alternativene dine når det gjelder organisk skadedyrbekjempelse. Enten du har oppdaget et mistenkelig dyr eller hagen din er overkjørt, har vi løsningen for deg. Fra fysiske barrierer og produktforslag til ledsagende planting og profesjonelle intervensjoner, du kan stole på at vi tilbyr den beste skadedyrbekjempelsen i hagen i San Antonio.

Vanlige hageskadedyr

For mange gartnere i Sør-Texas er det tre viktigste hageskadegjørere: mygg, maur og veps. Apple Pest Control har erfaring med å behandle over et dusin kategorier av vanlige bakgårdsskadedyr og insekter. Du kan stole på at vi eliminerer krypene slik at du kan komme tilbake til å nyte hagen din. Hvis du ikke er helt klar til å ringe inn fagfolk, les videre for å lære om noen organiske skadedyrbekjempelsesalternativer du kan prøve selv.

Alternativer for organisk skadedyrbekjempelse

Mens det er en stadig voksende liste over organiske skadedyrbekjempelsesalternativer der ute, skal vi dekke tre utprøvde metoder. For det første hjelper ledsagerplanting til å avverge skadedyr som er interessert i å legge egg. For eksempel kan dyrking av kattemynte i nærheten av squashplanter avskrekke squash insekter. I tillegg til nyttige planter, kan du introdusere nyttige insekter som forgriper seg på andre insekter. Et av de mest populære gunstige insektene er marihøner, som fester seg med bladlus. Til slutt er det organiske sprayer og jordtilsetningsstoffer som kan bidra til å kvitte hagen din for uønskede insekter. Noen gartnere sverger ved å bruke pulveriserte eggeskall rundt tomatplantene sine for å holde snegler unna.

Ledsager planting

Enkelte plantearter produserer kjemikalier som kan avskrekke og noen ganger drepe spesifikke insektarter. For eksempel inneholder krysantemum en kjemisk forbindelse kalt pyretrin som gjør dem dødelige for maur, mygg, fluer, lopper og mange andre insekter. Noen flere planter som er perfekte for følgehagearbeid er:

 • fløyelsblomst – for å avskrekke mygg og kålorm
 • Rosmarin – driver vekk fluer og mygg
 • Sitrongress – et populært myggmiddel
 • Nasturtium – en av de beste felleavlingene for bladlus
 • Dill – for å tiltrekke hornorm bort fra tomater

Ved å plante urter og blomster i nærheten av grønnsakene dine, kan du avskrekke uønskede insekter fra å skade hagen din.

Nyttige insekter

I tillegg til å koble gunstige planter med grønnsaksavlingene dine, kan du også vurdere å introdusere gunstige insekter på scenen. Kjøp kun fordelaktige insekter fra anerkjente kilder og undersøk virkningen av å introdusere disse artene i ditt område. Det er mange arter av insekter som viser seg å være nyttige for hjemmegartneren. Noen eksempler er:

 • Assassin bugs
 • Snylteveps
 • Marihøner
 • Lacewings
 • Bønnemantiser

Disse rovdyrene vil jakte og eliminere de destruktive skadedyrene i hagen din, og etterlate grønnsakene dine uskadde.

Organiske applikasjoner

Noen ganger finner selv den mest detaljorienterte gartneren seg på et tap. Hvis du er lei av å manuelt plukke skadedyr fra bladene dine, er det noen få jordtilsetningsstoffer og produkter du kan bruke for å eliminere skadedyr.

 • Insektmiddelsåpe
 • Essensielle oljer
 • Neem olje
 • Diatoméjord

Sørg for å undersøke et produkt før du bruker det på plantene dine. Noen metoder kan forårsake bladvisne, solbrenthet eller til og med hemme grønnsaksproduksjonen.

Profesjonell skadedyrkontroll

Apple Pest Control bruker naturlige produkter for å redusere overavhengigheten av giftige kjemikalier. Selv om vi ikke er 100 % organiske, legger vår tilnærming vekt på det naturlige alternativet fremfor det kjemiske alternativet. I tillegg til vår forpliktelse til kvalitet, tilbyr vi også kupongmuligheter for å hjelpe kundene våre å spare.

Du kan stole på at Apple Pest Control tar seg av skadedyrproblemet ditt uten å utsette familien din for farlige kjemiske produkter. Gå tilbake til hagen og overlat skadedyrene til oss.

Forvis skadedyr med epleskadedyrkontroll

Når det er på tide å ringe inn backup, stol på teamet vårt for å hjelpe deg med å kvitte deg med uønskede skadedyr. Våre beste skadedyrbekjempelsesløsninger inkluderer:

 • Naturlige insektdrepende produkter med lav effekt
 • Naturlige løsninger klasser for å utvikle din naturlige skadedyrbekjempelse
 • Gråtehullstjenester

Skadedyrkontroll for San Antonio Gardens

Enten du er interessert i å beskytte tomatene dine mot hornorm eller kålen mot møll, kan du stole på velprøvde organiske metoder. Sett hagen din opp for en vellykket sesong og hold familien din trygg mot giftige plantevernmidler. Føler du deg overveldet? Ta kontakt med skadedyrekspertene hos Apple Pest Control for å hjelpe deg med å dyrke drømmehagen din. Kontakt oss i dag for mer informasjon!