Nedenfor finner du flere av de vanligste spørsmålene om insektangrep. I tillegg kan du finne noen få skadedyrbekjempelsestips! Fortsett å lese for å lære alt om hvordan du håndterer de skumle skapningene i hjemmet ditt.

Skulle skadedyrproblemene fortsette, vent ikke lenger! Kontakt Apple Pest Control for all økologisk skadedyrbekjempelse og spør om militære rabatter!

1. Hvor lang tid tar behandlingen?

Tiden det tar å behandle hjemmet eller rommet ditt avhenger av flere ting. Det kan variere fra 30 minutter, hvis skadedyrangrepet er mindre, til flere timer, hvis det er større. I tillegg, hvis eiendommen er stor, kan dette legge til tid til å dekke hele området.

2. Hvor lang tid tar det før behandlingen virker?

I gjennomsnitt bør det ta omtrent en til to dager før skadedyrbehandlinger starter.

I løpet av denne tiden kan du se en økning i insekt- eller skadedyraktivitet. Frykt ikke, for dette er en god ting! Det betyr at plantevernmidlene har forstyrret syklusene deres med fôring og hekking, og det vil ikke ta lang tid før de er borte.

For full effektivitet, gi behandlingen en uke eller to til å virke helt. Hvis angrepet fortsetter, kan det hende du trenger en ny behandlingsrunde.

3. Hvordan kommer skadedyrene inn?

Det er mange måter insekter og gnagere kan komme inn i hjemmet ditt på. Skadedyr som kakerlakker, maur og mus kan komme inn gjennom de minste sprekker og sprekker, spesielt rundt vinduer eller dører. Edderkopper kan krype oppover trær eller busker ved siden av hjemmet ditt og finne veien inn.

For å redusere sjansene for at insekter kommer inn, eliminer eller trim eventuelle trær eller busker rundt eiendommen din.

I tillegg, plasser eventuell ved vekk fra hjemmet eller eiendommen, og prøv å stable den over bakken. Skadedyr har en tendens til å hekke mellom tømmerstokker på bakken, så dette gjør det vanskeligere for dem å slå leir på eiendommen din.

4. Kommer min plantevernmiddelbehandling til å vare lenge?

De fleste organiske plantevernmidler virker alt fra 60 til 90 dager. Etter dette kan det hende du trenger en ny runde med behandlinger, men dette kan avhenge av faktorer, som vær, eller noen form for forbedringer av hjemmet, som landskapsarbeid.

5. Hva bør jeg gjøre før hjemmet mitt blir behandlet?

Før behandling bør du legge bort servise, leker eller løse gjenstander. Alt rot i rom bør ryddes, slik at skadedyrspesialister har enkel tilgang til mellomrom. I tillegg kan det hjelpe å rengjøre gulvene eller under apparater ved å feie og moppe.

6. Trenger jeg skadedyrkontroll selv i kaldere måneder?

Behandling med plantevernmidler er svært viktig året rundt, spesielt om vinteren eller kaldere tider av året. Når det er kaldt ute, trekkes gnagere og insekter inn i hjemmet ditt av varmen inne.

For å redusere dette, prøv å eliminere fuktighet i visse områder av hjemmet ditt som kan tiltrekke seg kakerlakker eller andre skadedyr, for eksempel kjellere eller loft. Å være proaktiv kan bidra til å redusere sjansen for noen i hjemmet ditt blir syke av allergier eller virus brakt inn av gnagere.

7. Hva kan jeg gjøre for å beskytte mot skadedyr?

  • Tett alle sprekker eller hull du finner i hjemmet eller utenfor.
  • Som nevnt tidligere, hold ved fra hjemmet ditt og stablet over bakken for å forhindre hekking, hvis du kan.
  • Installer skjermventiler for eventuelle skorsteiner du har, eller spør om Apples gråtehullstjenester for å fylle ut eventuelle åpninger i mursteinene dine.