Naturlige rovdyr for å bli kvitt maur

Maur er en vanlig plage i husholdningen som kan overføre sykdommer og forurense mat, så det er rimelig å ønske å bli kvitt et maurangrep så fort som mulig. Om våren og sommeren kan maurene imidlertid bli mer aktive ettersom koloniene deres utvider seg, og du kan oppdage at de samler seg i uterom eller skader avlinger i hagen din.

Vi kan ikke kvitte oss med alle maurene utenfor huset fordi uten deres rike byttedyr ville hele næringskjeden blitt ødelagt. Du kan imidlertid dra nytte av denne næringskjeden. Visse dyr i uteområdene dine ønsker (og prøver) å hjelpe deg med å håndtere antallet maur ved å spise dem. Her vil vi diskutere de naturlige rovdyrene for å bli kvitt maur.

Naturlige rovdyr for å bli kvitt maur

Maur er et smakfullt og næringsrikt måltid for dyr i alle størrelser over hele verden fordi de befinner seg i og rundt tett overfylte reir. Noen arter, som maursluker og jordvark, har utviklet seg og utviklet egenskaper for å hjelpe dem med å lokalisere og sluke maur i overflod. Til tross for en maurs minimale størrelse, kan disse massive skapningene, som kan veie opptil 150 pund, overleve i reirene sine fordi de er tilstrekkelig mange.

Biller

Biller

Nesten 25 % av alle kjente dyrearter er biller, en hovedklasse insekter med rundt 400 000 dokumenterte arter. Maur, termitter, møll og andre bittesmå insekter er kjent for å bli tæret på av jord- og hagebiller.

De mest utbredte artene på østkysten er små, svarte eller brune og av og til forvekslet med kakerlakker. Disse skadedyreliminerende insektene kommer i forskjellige størrelser, former og farger. Malte biller er ikke skadelige for mennesker eller dyr og ødelegger ikke husholdningsmøbler eller strukturer.

Ildfluer

Ildfluer

Kapasiteten til ildfluer til å produsere lys gjennom en mekanisme kjent som bioluminescens er godt anerkjent. Voksne ildfluer biter ikke folk, og mange spiser ikke engang. Men fordi de er kjøttetende, spiser larvene deres maur, maurlarver og andre virvelløse dyr.

Ildfluer kan finnes i mange forskjellige habitater, som skogsområder, gårder, dammer og hager. Siden larvene deres trenger fuktig jord eller vannholdige omgivelser for å utvikle seg, er de ofte funnet i nærheten av vann.

Ulveedderkopper

Ulveedderkopper

En av de mest truende rovdyrene på listen vår er ulveedderkoppen. Disse enorme edderkoppene kan ha tre tommer brede lemmer! Ulveedderkopper lager sjelden nett; i stedet søker de etter levende byttedyr, spesielt maur, ved å bruke deres ekstraordinære syn og hastighet.

En ulveedderkopp kan injisere byttet sitt med gift for å lamme det når den har fanget det. Mens et ulveedderkoppbitt kan føre til lett lokalisert ubehag og hevelse, er det normalt ikke skadelig og utgjør ikke en alvorlig trussel mot mennesker.

Konklusjon

Ovennevnte er de beste naturlige rovdyrene for å bli kvitt maur. Selv om det er mange naturlige fiender for maur, kan disse tre effektivt eliminere hele befolkningen. Hvis du ikke vet hvordan du bruker disse rovdyrene, kan du leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Ekspertene vil gjennomføre en skikkelig skadedyrbehandling og hjelpe deg med å bli kvitt maur.