Som innbyggere i Florida vet vi at det er uunngåelig å håndtere mygg. Disse skadedyrene har en stor tilstedeværelse i vårt område på grunn av våre fuktige, varme temperaturer, som skaper et ideelt miljø for eggene deres å klekkes. Når myggen først har tatt over hagen din, kan det være vanskelig å styre dem unna. Så når kommer disse skadedyrene? Sjekk ut vår guide til myggsesongen og hvordan du kan forberede deg på deres ankomst.

Når er myggsesongen?

Mengden nedbør og temperatur i ditt område har stor innvirkning på når myggen kommer. Mygg kan ikke overleve i temperaturer under 50 grader Fahrenheit. Disse skadedyrene trenger også stående vann for å avle og legge eggene sine. Dessverre for innbyggere i Florida, siden de fleste områder i Florida nesten alltid er over 50 grader, er mygg vanligvis til stede året rundt. Avhengig av de enkelte delene av Florida du bor i, kan imidlertid myggaktivitet enten være veldig høy, mild eller lav. I Nord-Florida topper myggaktiviteten vanligvis ikke før i mars på grunn av deres kjøligere temperaturer. I det sørlige Florida er høysesong for mygg året rundt fordi det varme, fuktige klimaet vanligvis ikke faller, noe som skaper et ideelt miljø for mygg å avle.

Hvordan kan jeg forhindre mygg?

Å kjempe mot mygg kan noen ganger føles umulig, spesielt i høysesongene. Det er imidlertid tiltak du kan ta for å minimere myggaktiviteten på eiendommen din. Sjekk ut disse gjør-det-selv myggkontrolltipsene du bør ta før myggsesongen starter:

  • Eliminer stående vann: Inspiser hagen din for gjenstander som samler vann. Mygg trenger bare en liten mengde vann for å legge eggene sine. Fjern unødvendige gjenstander som blomsterpotter, fuglematere, leker, gamle dekk og bøtter.
  • Fyll ut hule områder: Inspiser hagen din for lavtliggende områder, inkludert grøfter som samler vann etter regn eller vanning. Fyll disse områdene med skitt. Se også etter hule stokker og stubber som både kan holde på stående vann og gi overvintrende mygg et sted å dvale om vinteren.
  • Rens takrenner: Tette takrenner vil skape stående vann, og gir grobunn for mygg. Hold takrennene fri for rusk og tresko hele året.
  • Vedlikeholde bassenget: Hvis bassenget ditt blir ubrukt en stund, vil mygg bli tiltrukket av det stillestående vannet. Hold bassenget godt vedlikeholdt eller dekket hvis det ikke skal brukes over en lengre periode.
  • Bruk skjermer for Windows: Den minste sprekken kan føre mygg rett inn i hjemmet ditt. Hvis vinduene dine er uskjermede, er det en mulighet for at disse skadedyrene kommer rett inn i oppholdsrommene dine! Vurder å skjerme alle vinduene dine, og sørg for at de er i god stand hele året.

Selv om disse proaktive trinnene vil bidra til å avskrekke mygg fra eiendommen din, er det noen ganger best å ringe en profesjonell for ekstra hjelp. Vurder å investere i et profesjonelt myggkontrollprogram for å redusere mygg, forhindre myggstikk og begrense risikoen for myggbåren sykdom. Et lisensiert Florida skadedyrbekjempende selskap kan tilby hjemmebehandlinger gjennom hele året og i myggsesongen.