På grunn av Floridas varme, fuktige klima, er kakerlakksesongen året rundt. Kakerlakker kan bremse aktiviteten i kaldere vær, avhengig av hvilken type kakerlakk du har, men det går aldri helt bort.

Tyske kakerlakker som allerede er inne i hjemmet ditt vil redusere aktiviteten i det kaldere været og vil i stedet overvintre og fokusere på reproduksjon i stedet. Amerikanske kakerlakker kommer innendørs sent i sommermånedene på grunn av økt regn eller ekstrem varme. Sterke orkaner og superregnhendelser, som er vanlige i sommermånedene i Florida, vil også drive kakerlakker innendørs.

Uansett hvilken årstid vi er i, er det viktig å holde kakerlakker utenfor hjemmet ditt. Kakerlakker bærer på sykdommer og forurenser alle overflater de kryper over. De utløser også allergier og astma. Forhindr kakerlakker med disse tre DIY-tipsene.

  1. Rydd opp hjemmet ditt: For å redusere muligheten for at kakerlakker gjemmer seg i hjemmet ditt, fjern gjenstander som de vil bruke som ly, for eksempel papp eller gamle aviser. Oppbevaringsbeholdere av plast bør brukes i stedet for pappesker til oppbevaring. Resirkuler og kast alle gamle aviser og pappesker.
  2. Seal innganger: Hvis du ser dagslys komme inn gjennom utsiden av en dør eller et vindu, kommer det sannsynligvis kakerlakker inn. Fordi kakerlakker kan passe inn i den minste sprekken eller sprekken, er det avgjørende å tette alle åpninger. Se etter sprekker i fundament-, tak-, loft- eller krypromsventiler. Tett eventuelle mindre hull eller hull med tetningsmasse. Bruk stålull eller skum for å fylle større hull eller åpninger. Bruk fint trådnett til skorsteiner eller loft.
  3. Fjern fuktighet: Kakerlakker krever vann for å overleve og vil hele tiden søke etter det. Se etter lekkende kraner, vasker, rør og til og med kjøleskap og apparater i hjemmet ditt. Hvis det er en lekkasje, sørg for at den repareres så snart som mulig. På samme måte kan du bruke en avfukter for å tørke ut områder i kjelleren. Hvis du har et krypkjeller, vurder å omslutte det for å holde fuktighet ute og temperaturer stabile.

Å holde hjemmet ditt fritt for kakerlakker kan være en skremmende oppgave. Hvis du har et problem med kakerlakker eller andre skadedyr, ta kontakt med ditt lokale skadedyrfirma for en omfattende evaluering.