Som bosatt i Florida, er mygg i hagen din garantert en selvfølge i de varmere månedene av året. Noen ganger virker deres vrede uunngåelig, og du lurer på hva du kan gjøre for å lindre situasjonen. Selv om fullstendig eliminering av skadedyret er umulig, er det noen få triks du kan bruke for å redusere antallet mygg rundt eiendommen din. Her er vår liste over DIY myggtips for å ta tilbake hagen din i sommer.

Fjern stående vann

Eventuelt stående vann rundt hagen din fungerer som et ynglested for mygg, og de trenger ikke mye vann for å gjøre det. Mygg kan til og med avle i vannet i en veltet flaskekork. Du kan finne dette stående vannet på steder som hagebøtter, blomsterpotteskåler eller franske dreneringsrør. Det er best å kaste eller dekke til dette vannet for å unngå ytterligere bakgårdsangrep.

Vedlikehold hagen din

Mange vet kanskje ikke dette, men voksne mygg elsker å hvile i skyggefulle, kjølige områder. Det er best å eliminere disse områdene ved å opprettholde en godt klippet plen og holde busker beskjært. De liker også å henge rundt ved eller plenavfall, så sørg for å fjerne eller flytte dette avfallet til minst 20 fot unna eiendommen.

Ta en fan eller to

Ønsker du å holde mygg utenfor terrassen din? Disse skadedyrene er svake flygere og kan lett manipuleres av vinden rundt dem. Ta tak i et par fans for å avskrekke dem fra å komme nær deg. Viftene jobber også for å spre karbondioksid og andre mygglukter som våre varmblodige kropper slipper ut, og holder deg og familien din unna menyen.

Alle disse tipsene og triksene ovenfor kan gi deg myggfri lettelse når du tilbringer sommeren med å slappe av i hagen din, men du kan merke at lettelsen bare er midlertidig. Den beste måten å takle myggproblemet på er å kontakte et lisensiert skadedyrbekjempelsesfirma som vil gi deg en stressfri og permanent myggkontrollløsning.