I mars kom tolv McCall-lagkamerater, fra alle forskjellige lag, sammen og meldte seg frivillig med Feeding Northeast Florida, en organisasjon som tjener til å stoppe sult i 8 Northeast Florida-fylker. Teamet var i stand til å gi 2,5 timer av tiden sin, noe som resulterte i at 11 708 pund poteter skulle pakkes. Innsatsen til teamet vil skape 9 757 måltider for de i området!

Feeding Northeast Florida tror på å bryte fattigdomssyklusen gjennom tilgang til kvalitetsmatressurser og utdanning som er nødvendig for å øke familiens stabilitet. De samarbeider med lokale bedrifter og dagligvareforhandlere for å samle inn matdonasjoner, noe som resulterer i å mate 85 000 mennesker hver dag. Gjennom generøsiteten til samfunnet rundt, er de i stand til å kjøpe noe ekstra de måtte trenge.

McCall-teamet vårt hadde en flott opplevelse som frivillig for denne organisasjonen og gleder oss til å hjelpe igjen! Hvis du ønsker å lære mer om innsatsen til Feeding Northeast Florida eller flere frivillige muligheter, besøk her!

Good Deed Team