McCall Service er ikke fremmed for å gi tilbake til de i samfunnet deres, spesielt i høytiden. Siden 2017 har Jacksonville East, West og Base-grenene kommet sammen for å støtte Hunger Fight, en lokal ideell organisasjon, som gir familier og barn mat, bøker og ressurser for å oppnå suksess i fremtiden.

Lagkameratene i Jacksonville var i stand til å bokse 37 kasser, eller 1554 måltider, for familiene, og bidro til de endelige 200 000+ totalt Hunger Fight-måltider og gjenstander som ble donert!

«Denne begivenheten er morsom, høy energi og en flott måte for oss å gi tilbake til samfunnet vårt på en stor måte,» Nate D., Jacksonville Easts Service Center Manager. «Vi er takknemlige for muligheten til å bringe alle i McCalls Jacksonville serviceområde sammen for en utrolig sak som vi vet vil gi utbytte i mange år fremover.»

Hvert år nyter McCall-teamet sin tid med å støtte Hunger Fight, og ser frem til å fortsette dette partnerskapet i fremtiden. Hvis du er interessert i å lære mer om Hunger Fight eller ønsker å bli involvert, finn ut mer informasjon på https://hungerfight.org/.