Våre 22 servicestandarder gir guideposter for vår McCall-familie både personlig og profesjonelt. Følgende liste over hardtarbeidende lagkamerater eksemplifiserer noen av våre beste McCall-trekk. Når vi har en mulighet til å feire folk som gruppen nedenfor, minner det oss på hvordan vi kan fortsette å løfte kundene våre.

#3: Kunden først, teamet alltid! Natalie Nguyen | Kundeservice

Natalie har spilt en sentral rolle i å sikre en jevn overgang til drivhus. Hun er alltid villig til å sikre vår suksess uansett hvilken sesong vi går gjennom, og akkurat nå har hun enda flere samtaler enn vanlig. Natalies avvisning av å nøye seg med selvtilfredshet driver hele organisasjonen vår mot en lysere fremtid. McCalls reise til suksess blir mye nærmere når Natalie hjelper oss.

#5: Fremtidsfokusert! Chris Williams | Jacksonville øst

Chriss veksttankegang lar ham fremme et fellesskap av innovasjon. Lederevnen hans fortsetter å bli bedre fordi han godtar kallet til enhver utfordring. Vi er imponert over hans ønske om å gjøre hele McCall-teamet bedre.

#3: Kunden først, teamet alltid! James Colvin | Tallahassee

James er kjent for sin utrettelige arbeidsmoral. Når et problem oppstår, gjør James det til sin oppgave å fullføre det han startet. Lagkameratene hans er raske til å applaudere innsatsen hans siden de vet at han alltid er tilgjengelig for alt de trenger. James setter et inspirerende eksempel, og hjelper oss å dyrke et sterkere og mer støttende teammiljø.

#3: Kunden først, teamet alltid! Robert Dunne | Jacksonville West

Robert fortsetter å overgå forventningene med sin konsekvente holdning. Robert overgår konsekvent forventningene med sin positive holdning og vilje til å takle enhver utfordring som kommer hans vei. Både ledere og kunder setter pris på hans hjelpsomme natur, og hilser dem alltid med et smil. McCall er beæret over å ha folk som Robert som illustrerer kraftig profesjonalitet.

#3: Kunden først, teamet alltid! Amber Thomas | Innsidesalg

Amber utmerker seg på samarbeid. Hun setter andre først med sin evne til å løse problemer for teamet sitt. Disse egenskapene hjelper lagkameratene hennes til å overvinne hindringer i siste liten mens de utmerker seg i kundeinteraksjoner. Vi er takknemlige for Amber siden hennes relasjonelle tankesett hjelper kundene til å elske henne like mye som vi gjør.

Vi har ingen mangel på fremragende lagkamerater som representerer vår McCall-familie godt. Vi har 5 kjerneverdier som fortsetter å motivere oss selv til å være gode i alt vi gjør, og vi vil fortsette å rope ut lagkamerater i år for å anerkjenne deres suksess.

Gratulerer til alle fem lagkameratene, Natalie, Chris, James, Robert og Amber, for å bli anerkjent i mai!