Når vi fortsetter å bygge opp teamet vårt og samfunnet vårt i år, ønsker vi å se tilbake på noen av de lyseste punktene i teamet vårt. McCalls lagkamerater har enorme talenter og prestasjoner, og vi vil gjerne feire arbeidet de bidrar med for å heve samfunnet vårt.

#3: Kunden først, teamet alltid! Yashira Rivera | Gainesville

Yashira er kjent for lidenskapelig å jobbe for å støtte teamet og kundene hennes. Selv i en travel timeplan vil Yashira kommunisere godt for å sikre at moral og produktivitet bringes til en høyere standard. Vi er takknemlige for selskapet som Yashira demonstrerer hver gang hun representerer McCall.

#4: Gjør det som er riktig! Craig Miller | Jacksonville øst

Craig streber etter eksepsjonell kommunikasjon. Ordene hans er oppmerksomme, men ikke tvunget fordi han opptrer med høye nivåer av ansvar. Hans integritet gjør at han enkelt kan koble seg til både ledere og kunder for å finne de beste mulige løsningene. Craigs tjeneste er en verdifull del av McCall-familien.

#3: Kunden først, teamet alltid! Freddie Reed | Jacksonville West

Freddie har en gave til relasjonsutvikling. Han streber etter å få hver kundeinteraksjon til å telle, og kundene sier konsekvent ting som: «De har aldri følt seg mer verdsatt enn de gjør med Freddie.» Freddies profesjonalitet og stolthet inspirerer oss alle, og løfter hele McCall-teamet.

#3: Kunden først, teamet alltid! Charity Ross | Tallahassee

På grunn av Charitys legemliggjøring av vår familiekultur, føler kundene seg respektert og inkludert. Charitys urokkelige fleksibilitet og tilpasningsevne i enhver situasjon gjør henne til en pålitelig kilde til støtte for lagkameratene. Vi er takknemlige for Charitys lidenskap for service og kameratskap.

McCall-familien er beæret over å ha et så fremtredende lederskap og nøkkelspillere i vår vekstreise. Å prioritere kundene våre er enklere med vårt grunnlag av eksepsjonelle lagkamerater. Neste måned vil vi fortsette å nevne andre som legemliggjør våre 5 kjerneverdier: Own It!, Aspire to be Exceptional, Customers First, Team Allways, Do What is Right, og Future Focused.

Gratulerer til alle fire lagkameratene, Yashira, Craig, Freddie og Charity, for å bli anerkjent i april!