McCall hadde flere lagkamerater nominert til Core Value Awards i februar, den andre måneden laget holdt denne feiringen. Prisene hedrer lagkamerater som har blitt anerkjent av sine jevnaldrende for hvordan de eksemplifiserer våre 22 servicestandarder både personlig og profesjonelt.

#1: Own It!, Bryan Peters | Gainesville, FL

Bryan P. ble valgt blant sine jevnaldrende på grunn av sitt engasjement for eksepsjonell kundeservice. Han er noen alle kunder elsker! De nyter hans service, kommunikasjon og hvordan han behandler hjemmet deres som sitt eget. Han er en mange lagkamerater ser opp til på grunn av denne forpliktelsen til service! På møter siterer Bryan ofte: «Hvis jeg leverer den tjenesten for dem, vil alt annet falle på plass.» Gratulerer, Bryan!

#2: Aspirer etter å være eksepsjonell, Heather Ciccaglione | Inside Sales Team

Heather C. er medlem av vårt innsidesalgsteam. Hun forkjemper de rundt seg, og oppmuntrer alltid det beste ut av alle. Heather vil at alle skal lykkes og elsker å støtte laget hennes! Hun er aldri selvtilfreds og leter alltid etter muligheter til å gratulere laget sitt. Gratulerer, Heather!

#3: Kunder først, Team Always, Dee Hayes | Teamstøtte

Dee H. er med vårt støtteteam. Hvis du kjenner Dee, så vet du at hun alltid går utover! Lagkamerater setter pris på hennes tålmodighet, omsorg og støtte. Hun er alltid en fornøyelse å jobbe med og holder alltid lagkameraten og kunden først. Gratulerer, Dee!

#4: Gjør det som er riktig, Freddie Reed | Jacksonville, FL

Freddie R. gjør alt som skal til for å ta vare på kunden! Uavhengig av vanskelighetsgraden, vil han alltid ta det ekstra skrittet for å sikre at kunden vår kommer først. De vanligste ordene våre kunder bruker for å beskrive Freddie er «høflig», «høflig» og «vennlig». Han er ydmyk og en type lagkamerat som alle liker å jobbe med! Gratulerer, Freddie!

Å høre ordene til lagkamerater på tvers av kontorene i Nord-Florida som berømmer sine jevnaldrende og kollegaer, er alltid et høydepunkt for hver måned. Vi er takknemlige for de eksepsjonelle lagkameratene vi er heldige som har i McCall-familien! Gratulerer til alle februar-nominerte og prisvinnere.