For å avrunde første kvartal 2023 mottok tre lagkamerater Core Value Awards i mars. Disse lagkameratene ble nominert av sine jevnaldrende for deres eksepsjonelle fremvisning av McCall Way, både profesjonelt og personlig. Vi vil gjerne feire disse tre lagkameratene for alt de gjør for McCall, våre kunder, lokalsamfunn og lagkamerater!

#1: Own It, Jay | Tallahassee, FL

Jay har vært et utrolig eksempel på hva det betyr å virkelig «eie det!». Han gjorde en god jobb med å fullføre den første opplæringen og tok helt av med sin egen rute. Han har et ønske om å vokse og leder allerede Tallahassee-kontoret med PIG leads siden han startet! Han er også en eksepsjonell kommunikator, spesielt med kundene sine. Vi ser frem til hans eksepsjonelle fremtid med McCall!

#2: Aspire to be Exceptional, Amanda S. | Kundeserviceteam

Amanda går utover hver dag, ikke bare for å hjelpe teamet hennes, men også for å hjelpe hele McCall. Hun er rask til å hoppe inn og støtte alle lagkamerater, fra salgsteamet til våre kontorer. Hun er også i stand til å feilsøke alt og er alltid positiv mens hun gjør det! Vi er alle stolte av å jobbe sammen med en så enestående lagkamerat som Amanda, og vi er glade for å se henne fortsette å vokse som en leder i McCall.

#3: Kunden først, Team Always, Darrell B. | Tampa, FL

Darrell er alltid WOW-ing sine kunder! Nylig vant han en Google Review-konkurranse bare for det enestående antallet støtte som kundene hans forlot servicesenteret hans mens de nevnte navnet hans spesifikt! Kundene hans elsker servicen, omsorgen og oppmerksomheten på detaljer. Han gjør også alltid alt han kan for å hjelpe laget sitt! Han er rask til å gå inn for å hjelpe noen andre med å fullføre ruten sin eller fullføre måneden på topp. Vi er takknemlige for lagkamerater som Darrell som presser oss alle til å bli bedre!

Kjerneverdi-nominasjonene og -prisene vil fortsette gjennom 2023, og anerkjenne lagkamerater ved våre 5 kjerneverdier: Own It!, Aspire to be Exceptional, Customers First, Team Allways, Do What is Right, og Future Focused. McCall er takknemlig for å ha så mange fremragende lagkamerater som ikke bare representerer disse verdiene, men også ønsker å feire lagkameratene sine som er lysende eksempler daglig.

Gratulerer til alle tre lagkameratene, Jay, Amanda og Darrell, for å bli anerkjent i mars!