Å kunne jobbe sammen med så mange eksepsjonelle lagkamerater er en av de beste delene av å jobbe med McCall for mange. Vi bruker mange timer på å jobbe med kollegene våre, og å nyte hvem du tilbringer tiden din med kan utgjøre hele forskjellen! Fra og med 2023 ønsket McCall å anerkjenne lagkameratene som gjorde en forskjell for ikke bare kundene sine, men også teamene og lokalsamfunnene deres – for å anerkjenne lagkameratene som eksemplifiserte våre 22 servicestandarder.

I januar mottok tre lagkamerater anerkjennelse for tre av våre kjerneverdier basert på nominasjonen av sine medlagkamerater. De som ble valgt ut var:

#2: Aspirer etter å være eksepsjonell, Anthony Latorella | Ocala, FL

Anthony ble anerkjent og tildelt for Core Value: Aspire to be Exceptional. Teamet hans delte at han viser hva det betyr å være eksepsjonell hver dag gjennom sitt arbeid, sitt profesjonelle image, sin pene lastebil og sin rene uniform. Han leverer kontinuerlig eksepsjonell service til alle kundene sine, og lederne hans hører bare positivt om ham konsekvent!

#3: Kunder først, Team Always, Richard McNeil | Jacksonville, FL

Richard er et godt eksempel på alle 22 McCall Service Standards. Imidlertid er han eksepsjonell til å feire seirene og støtte de rundt seg! Han var den første som ringte en lagkamerat som nådde målene sine og tar alltid telefonen for å hjelpe en medspiller. Han er en tålmodig, rolig og hjelpsom lærer, som bringer med seg et vell av kunnskap og vilje til å hjelpe alle.

#4: Gjør det som er riktig, Eddie Gardner | Offentlige kontrakter

Eddie har mange års skadedyrerfaring som gir en samlet ekspertise og et ønske om å få jobben gjort på riktig måte hver gang. Teamet hans setter pris på at han alltid vil si når noe kan gjøres bedre, noe som fortsetter å forbedre ikke bare Eddie, men også alle de rundt ham! Han er den typen lagkamerat som får frem det beste i alle og alltid ønsker å gjøre sitt beste i alt han gjør.

Gjennom resten av 2023 vil lagkamerater fortsette å bli nominert og anerkjent for hver av våre 5 kjerneverdier: Own It; Aspire etter å være eksepsjonell; Kundene først, teamet alltid; Gjør det som er rett; og fremtidsfokusert. Lagkamerater hedres i teamet sitt for hver anerkjennelse!

Det er en ære for hele McCall å ha lagkamerater som eksemplifiserer alle disse verdiene og mer, ikke bare i deres profesjonelle liv, men også i deres personlige. Gratulerer til disse 3 lagkameratene for denne anerkjennelsen. Vi ser frem til neste måneds æresbevisninger.