Lopper er irriterende skadedyr som du ofte får fra kjæledyrene dine. Selv om de forgriper seg på dyr, kan de fortsatt være et problem for deg fordi de kan infisere hjemmets møbler, eiendeler eller til og med hele greia. Lopper blir til dårlige naboer, så bli kvitt dem umiddelbart for å unngå ytterligere problemer. Noen skadedyrbekjempelsesmetoder er også effektive til å fjerne lopper fra hjemmet ditt. I tillegg er skadedyrbehandling veldig fordelaktig fordi det kan løse skadedyrproblemene dine ved å bruke riktige teknikker og behandlinger. På grunn av en loppes lange livssyklus kan det være utfordrende å bli kvitt dem.

Hvordan bli kvitt lopper

Du risikerer å få lopper angripe hjemmet ditt hvis du har et kjæledyr med pels. Lopper kan plage katten eller hunden din i tillegg til å forårsake problemer for deg. Moderat til alvorlig loppeangrep krever en møysommelig prosess for å bli fullstendig utryddet og ta måneder å kontrollere. Det finnes metoder for å bli kvitt lopper hvis du vil holde huset ditt loppefritt til enhver tid, selv uten tilsyn fra en skadedyrutrydder.

Hold huset ditt ryddet og renset

Områder der lopper ofte yngler, bør rengjøres grundig. Dette innebærer ganske enkelt å støvsuge og feie teppeområder og kantene på vegger, og vaske sengetøy, tepper og kjæledyrsengetøy. Folk renser ofte hjemmene sine med en gang når de har problemer med lopper og velger å holde dem rene for å holde skadedyr ute. Men selv et plettfritt hjem kan ikke kontrollere skadedyr som lopper.

Vurder hjemme- og kjæledyrbehandling

Start hjemmebehandling samtidig med kjæledyrbehandling. Dette bidrar til å forstyrre loppens livssyklus og holder alle behandlinger i rute. Generelt sett, konsentrer utendørsbehandlingen på skyggefulle områder og steder der kjæledyr tilbringer mest tid. På den annen side må hvert kjæledyr i boligen motta omsorg. Kjæledyr bør vaskes grundig i såpe og vann før de gres med en loppekam. Vær nøye med områdene i hodet, nakken og plassen foran halen.

Sett loppeavskrekkende planter

Noen planter kan frastøte fienden din, så hvis du vil bruke dem til å eliminere lopper, kan du det. Eksperter foreslår krysantemum, mynte, pennyroyal og lavendelplanter fordi de er effektive loppemidler. Planter er det du trenger hvis du vil bli kvitt lopper effektivt.

Se profesjonell skadedyrkontrolltjeneste

Alternativer du kan gjøre på egen hånd er vanligvis enkle og rimelige, men kan ikke sikre fullstendig utryddelse av loppeangrep. Uansett hvor alvorlig eller enkelt skadedyrproblemet ditt er, er det best å få eksperthjelp. Du trenger en skadedyrbekjempende virksomhet for å gjenopprette ting til det normale. En kvalifisert skadedyrutrydder kan håndtere og nøyaktig lokalisere angrepet og fjerne det permanent.

Takeaways

Lopper har en lang livssyklus, noe som gjør det vanskelig å fjerne lopper. Enten skadedyrproblemet ditt er mindre eller alvorlig, er profesjonell hjelp den beste handlingen for raske og effektive resultater. Hero Pest Control er det beste alternativet for å håndtere skadedyrproblemer som plager din familie og kjæledyr. Vi har team med høyt kvalifiserte, erfarne, sertifiserte og profesjonelle skadedyrteknikere med kunnskap om skadedyrbekjempelse. Vi bruker ikke skadelige prosedyrer eller behandlinger, og de sikrer at systemene følges når de yter tjenester.