Det finnes ikke noe slikt svar fordi effektiviteten til alkohol mot kakerlakker er avhengig av typen mort og konsentrasjonen og formen av alkohol som brukes. Noen undersøkelser indikerer imidlertid at alkohol effektivt kan kontrollere kakerlakker, spesielt i områder der de allerede er tilstede.

Fem alkoholfordeler som fungerer som et plantevernmiddel

Det er flere fordeler med å bruke alkohol som sprøytemiddel. Det faktum at det effektivt kan bli kvitt skadedyr som kakerlakker er en av dens mest bemerkelsesverdige funksjoner. Det er også ikke-giftig, noe som betyr at det er trygt for mennesker og dyr.

1. Alkohol er et svært effektivt plantevernmiddel som kan drepe mange skadedyr, inkludert insekter, sopp, kakerlakkegg og bakterier.

2. Det er ikke giftig og har ingen negative effekter på mennesker eller miljø.

3. Det er billig og enkelt å bruke. De kan påføres direkte på planter eller sprayes for å drepe skadedyr.

4. Alkohol er effektivt mot ulike skadedyr, inkludert de som har utviklet resistens mot tradisjonelle plantevernmidler.

5. Alkohol brytes ned naturlig og etterlater ingen skadelige rester. Den kan trygt brukes i hager og hjem uten å sette mennesker eller miljø i fare.

Effektene av alkohol på forskjellige kakerlakker

Alkohol kan brukes til å drepe disse kakerlakkene på en rekke måter. Noen er ganske effektive på mort, men har ikke blitt bevist dødelige, mens bare noen få er sterke nok til å lamme dem. Følgende er syv typer kakerlakker som ikke er motstandsdyktige mot alkohol:

Den amerikanske kakerlakken

Effektene av alkohol på amerikanske kakerlakker er mange. Det beruser kakerlakkene, og gjør dem tregere og klønete. De blir også mer sårbare for rovdyr. Det reduserer også kakerlakkenes evne til å formere seg.

australske kakerlakker

De er ekstremt følsomme for alkohol og vil unngå det for enhver pris. Alkohol kan derimot være dødelig for kakerlakker hvis konsentrasjonen er høy nok. Kakerlakker kan bli lammet og ute av stand til å bevege seg som følge av alkohol. Det kan også føre til at nervesystemet deres ikke fungerer, noe som resulterer i døden.

Orientalsk Blatta kakerlakk

Alkohol har flere negative effekter på Blatta orientalske kakerlakker. For det første kan det forårsake svimmelhet og desorientering, noe som gjør dem mer sårbare for rovdyr. Videre kan alkohol skade vingene og reproduktive organer.

Smokey-brun kakerlakk

Det er flere grunner til at alkohol kan sprøytes på røykbrune kakerlakker, men den mest åpenbare er å drepe dem. Alkohol er et sterkt løsemiddel som løser opp den voksaktige kutikulaen til mortens eksoskjelett, og får den til å dehydrere og dø.

Punctulatus Cryptocercus

Årsaken til alkoholen på Cryptocercus punctulatus er ukjent, men det antas å være en forsvarsmekanisme. Alkoholen kan også drepe bakterier og andre mikroorganismer på kroppens overflater.

Ta kontakt med en skadedyrekspert

For å bli kvitt kakerlakker for godt, må du eliminere yngleplassene deres. Noen gjør-det-selv-tilnærminger kan hjelpe, men du kommer kanskje ikke så langt.

Hero Pest Control kan finne kilden til mort-angrepet og implementere langsiktige løsninger. Ta kontakt med oss ​​for et gratis estimat hjemme, så vil en av våre trente skadedyrskontrollteknikere evaluere situasjonen din og anbefale en fremgangsmåte for å eliminere mortproblemet en gang for alle.