Veggedyr i hjemmet ditt er alarmerende og stressende. Når du først har lagt merke til at disse invasive skadedyrene har angrepet, kan det være vanskelig å finne ut hva du skal gjøre videre. Ta en titt på tipsene våre nedenfor om hvordan du håndterer veggedyrangrep og hvordan du kan forhindre dem i å bevege seg fremover.

Inspiser hjemmet ditt

Hvis du oppdager veggedyr i ett område av hjemmet ditt, har de sannsynligvis allerede spredt seg til andre områder også. Det er best å sjekke gjennom hele hjemmet for disse skadedyrene. Inspiser alle madrasser, sengetøy, boksfjærer, møbler, sofaer, fold av gardiner og mer. Hvis du har vært på reise, sjekk alle gjenstander som reiste med deg, for eksempel kofferter, vesker og klær.

Utvikle en plan

Når du har en god ide om hvor veggedyr har infisert, er det best å registrere hele prosessen. Ta notater av datoene og stedene der disse skadedyrene finnes i hjemmet ditt. Dette hjelper deg med å spore fremgang og hjelper skadedyreksperter ved å vite hvor du skal målrette dem når du fjerner dem.

Stopp spredningen

Etter å ha registrert hvor disse skadedyrene invaderte, er det på tide å stoppe dem fra å invadere andre områder av hjemmet ditt. Bruk beskyttelsestrekk som forsegler madrasser og boksfjærer; veggedyrene vil bli fanget inne og dø. Hvis de har angrepet møblene dine, se etter å fjerne dem på en ansvarlig måte hvis du ikke kan fjerne veggedyr helt. Se etter å forsegle møbler eller andre gjenstander i plastposer for å sikre at veggedyr også blir fanget.

Nå ut til en profesjonell

Et av de viktigste trinnene når du håndterer veggedyr er å gjøre seg klar til å motta behandlinger. Det finnes flere forskjellige behandlingsmetoder som huseiere kan velge mellom, men en av de beste og mest effektive løsningene er å bruke ditt lokale skadedyrfirma for å få hjelp. Disse fagfolkene spesialiserer seg på eliminering og forebygging av disse skadedyrene. De vil være i stand til å vurdere situasjonen i hjemmet ditt og gi deg den beste planen for veggedyrkontroll for å fjerne dem fra hjemmet ditt.