Visste du at en fuktsperre kan gi flere fordeler for helsen til hjemmet ditt? Det er sant! Å installere en fuktsperre kan bidra til å blokkere damper og fuktighet i jorda fra å komme inn i krypkjelleren. Det er flere grunner til at innkapsling av krypkjelleren kan være en perfekt løsning for deg og ditt hjem.

Kontrollerer temperaturer

Når fuktighet kommer inn i krypkjelleren, vil det påvirke temperaturen inne i hjemmet ditt. Ofte, hvis det er fuktighet, kan hjemmene våre være enten for varme, kalde eller tørre, avhengig av vær og årstid. Disse inkonsekvente temperaturene kan føre til at HVAC-enheten eller ovnen går over tid for å opprettholde en jevn temperatur inne. Når en fuktsperre er installert, vil den kapsle inn og holde fuktighet ute av krypkjelleren, og regulerer den totale temperaturen inne.

Forebygging av mugg

Forhøyede fuktighetsnivåer i krypkjelleren vil gi det perfekte miljøet for mugg- og muggvekst. Mugg og mugg kan være skadelig for deg og din families helse, forårsake betydelig skade på hjemmet ditt og forårsake en sterk lukt hele veien. En fuktsperre kan redusere fuktighetsnivået, og forhindre at mugg og mugg dannes helt.

Sparer i energiregninger

Når fuktighet påvirker temperaturen inne i hjemmet, vil HVAC-enheten eller ovnen gå lenger for å opprettholde temperaturen inne. Dette kan legge en belastning på HVAC-enheten din, og ofte føre til kostbare reparasjoner for å fikse eller erstatte den. Når du omslutter krypkjelleren, kan fuktsperren hjelpe deg med å kontrollere fuktighetsnivåene, lette HVAC-systemet og spare penger på energiregningen.

Skadedyrbekjempelse

Hvis krypkjelleren ikke er forseglet, kan det tillate visse skadedyr som kakerlakker, rotter, mus og mer å komme inn og leve i! Når de først er inne, kan disse skapningene forårsake betydelig skade på den strukturelle integriteten og helsen til ditt hjem og din familie. Når du omslutter krypkjelleren, kan det hjelpe å eliminere inngangspunkter for skadedyr som kommer inn i hjemmet ditt.

Hvis du er interessert i å kapsle inn krypkjelleren din, bør du vurdere å kontakte ditt lokale skadedyrfirma. Disse fagpersonene vil kunne inspisere krypkjelleren og anbefale den beste handlingsplanen.