Det er to typer termitter alle innbyggere i Florida bør være klar over, underjordisk og tørrved termitter. Mens hver art har ulike egenskaper og preferanser, kan begge forårsake betydelig skade på hjem, forårsaker tusenvis av dollar i reparasjoner. Å forstå termittegenskaper og tegn kan hjelpe huseiere med å forhindre og unngå termittangrep.

Underjordiske termitter

Underjordiske termitter trenger fuktighet for å overleve, bor i underjordiske kolonier eller i fuktige områder over bakken. Disse termittene vil bygge tunneler, ofte kalt «slamrør» som lar dem få tilgang til matkilder. Disse skadedyrene bruker sine sagtannede kjever til å bite av små trefragmenter, og skaper skader på fotlister, fundamenter, gulv, dører og vinduer.

Et vanlig underjordisk termittskilt er å se gjørmerør, som ser ut som lange tunneler laget av tre og jord. Du kan også mistenke termittangrep hvis du hører en hul lyd etter å ha banket på tre eller legger merke til boblende maling.

Tørrved termitter

Tørrved termitter trives i miljøer som inneholder hardt, tørt tre. Disse skadedyrene kan forårsake skade når de graver ut tre for å skape sine kolonier. Selv om disse termittene trenger lite fuktighet for å overleve, kan de også finnes i tre i nærheten av en vannkilde som et utett rør eller varmtvannsbereder. Mesteparten av tiden kan du finne disse termittene i loftsinnramming eller brukte møbler.

Det kan være vanskelig å oppdage tørrvedtermitter siden de lever i tre, men vanlige tegn inkluderer å oppdage kasserte vinger i nærheten av en lyskilde eller deres avføring eller frass, som ser ut som små pellets.

Å forhindre termitter under jord og tørrved kan virke som en skremmende oppgave, men det er mulig. Vurder å bruke disse forebyggingstipsene for å unngå at termitter infiserer hjemmet ditt,

  • Reparer eventuelle lekkasjer fra kraner, rør eller klimaanlegg.
  • Led vann bort fra hjemmet ditt med tuter, sprutblokker og takrenner.
  • Sørg for at det er minst 18″ mellomrom mellom jord- og tredelene i hjemmet ditt.
  • Hold ved lagret minst 20 fot unna hjemmet ditt og hevet fra bakken.
  • Unngå å bruke mulch til landskapsarbeid, og prøv heller å bruke stein eller grus.
  • Nå ut til din lokalt skadedyrfirma å planlegge en årlig termittinspeksjon for å hjelpe med å oppdage termittproblemer tidlig før et angrep oppstår.