Blodet til dyr og fugler er den eneste næring for lopper, små parasittiske insekter. Vanligvis måler de rundt 1/8 tomme i lengde, de er mørkebrune. De kraftige bakbena til en loppe lar den hoppe opptil 7 tommer i luften og 13 tommer i horisontalplanet. De kan irritere huden, forårsake kløe og spre sykdommer som tyfus og byllepest. Lopper fyller uterom som hager og parker og innendørsområder som tepper og kjæledyr. Så snart lopper oppdages, bør de elimineres.

Lopper er et vanlig problem som kan plage hagen din og være vanskelig å kontrollere. Her er trinnene du kan ta for å kontrollere lopper i hagen din:

Hold hagen din ren

Rydd opp hagen din for søppel, løv eller gressavskjær. Loppeegg og larver kan utvikle seg under disse forholdene. Å holde hagen ryddig kan hjelpe deg med å eliminere lopper ved å eliminere stedene hvor de kan legge eggene sine og vokse til voksne.

Klipp plenen din

Å klippe plenen din vil holde den fin og bidra til å redusere antallet lopper i hagen din ved å utsette larvene deres for solen og tørke dem ut. Ved å utsette loppelarver for sollys og tørre forhold, er plenklipping en effektiv metode for loppebehandling.

Bruk nematoder

Mikroskopiske ormer, kjent som nyttige nematoder, forgriper seg på loppelarver. Nematoder kan kjøpes på et hagesenter eller på nettet og påføres i hagen din som anvist.

Påfør Diatoméjord

Lopper kan drepes med diatoméjord, et naturlig pulver som dehydrerer dem. Spre den over hagen, konsentrer deg om stedene der kjæledyrene tilbringer mest tid.

Bruk loppespray

Loppespray designet for bruk i friluft er mange. Både voksne lopper og larvene deres vil bli drept ved å sprøyte dette på plenen eller plantene dine.

Vurder profesjonell behandling

I ekstreme tilfeller av loppeangrep kan det være nødvendig med profesjonell hjelp fra et skadedyrfirma. Lopper, som kan introduseres i hagen din av hundene dine, bør behandles regelmessig, det samme bør kjæledyrene dine. Hvis du tar disse forholdsreglene i hagen din, kan du holde lopper ute av huset og hagen.

Ta bort

Loppekontroll er nødvendig for å holde hagen din trygg og sunn for deg og kjæledyrene dine. Lopper kan spre sykdommer til mennesker og dyr, og forårsake kløe og hudirritasjon. Et raskt spredende angrep er en frustrerende og kostbar situasjon. Du kan holde hagen din fri for skadedyr og komfortabel for deg og kjæledyrene dine ved å bruke forebyggende metoder som hyppig rengjøring, hagevedlikehold og loppebehandlinger og nematoder.

Hvis du har problemer med å kontrollere lopper i hagen din, er det viktig å få eksperthjelp. Kontakt Hero Skadedyrkontroll i dag for profesjonell hjelp. Våre utryddere er svært dyktige og erfarne i å eliminere lopper fra hagen din ved å bruke miljøvennlige og trygge metoder. Vi bruker banebrytende strategier og utstyr for å sikre at du oppnår de beste resultatene. Ring oss i dag, så hjelper vi deg å ta tilbake kontrollen over hagen din.