Hvordan holde stinkende skadedyr borte fra hjemmet ditt?

Ordet «stinkende skadedyr» refererer alltid til en spesifikk art som kalles en stinkbug. Disse stinkende insektene er skadelige for hager og jordbruksland og kan spise plantevev som forårsaker alvorlig skade. Disse stinkende insektene er ikke bare skadelige for plantene, men de er også den største plagen for mange huseiere. Fordi disse insektene kan produsere en ubehagelig lukt som er for dårlig enn råtne egg eller forurenset mat. De slipper ut en stinkende væske når de blir knust for å hevne seg på fiendene sine, og i denne artikkelen skal vi diskutere, hvordan holde stinkende skadedyr borte fra hjemmet ditt.

Når kommer Stink Bugs innendørs?

Når kommer Stink Bugs innendørs

Stink bugs foretrekker alltid varme omgivelser, og når temperaturen er lav ute, vil de prøve å komme inn i hjemmet ditt. Disse insektene tiltrekkes av lys som CFL og fluorescerende lamper og er mer aktive om natten. De tiltrekkes også av matprodukter som frukt og søte produkter.

Hvordan holde stinkende skadedyr borte fra hjemmet ditt?

Siden de tiltrekkes av lysrør og CFL-er, unngå å bruke disse lysene og foretrekk andre typer lys. Installer en skjerm over vinduene og dørene som kan forsvare seg mot at disse nattaktive insektene kommer inn i hjemmet ditt.

Du kan også bruke insektmidler og en flygende insektfanger, ved å installere en flygende insektfanger ute vil du unngå at det kommer inn stank av insekter i hjemmet ditt.

Hvordan bli kvitt stinkende insekter?

Sjekk inngangspunkter

Sjekk inngangspunkter

Inspiser hjemmet ditt fullstendig for eventuelle hull og sprekker, inkludert dører og vinduer. Hvis du finner noen, prøv å forsegle dem umiddelbart, noe som kan unngå at skadedyr kommer inn i hjemmet ditt.

Utvendig belysning

Utvendig belysning

Siden de tiltrekkes av lys, bruk gule lys eller natriumdamplys. Gule lys er mindre attraktive for alle typer skadedyr, og natriumdamplamper vil gi hjemmet ditt en miljøvennlig natur.

Kjemiske plantevernmidler

Det er ikke slutt etter å ha tettet hull og endret belysning. Disse praksisene kan forsvare seg mot inntrengning av stinkende insekter i hjemmet ditt. Det er viktig å unngå deres tilstedeværelse og redusere antallet, slik at du kan bruke ethvert plantevernmiddel som inneholder deltametrin som er svært effektivt for å kontrollere stinkende insekter.

Sørg for at du har en erfaren person mens du bruker kjemikalier fordi feil bruk av kjemiske plantevernmidler kan øke angrep og skade din egen helse.

Prøv en hjemmemedisin

Du kan tilberede en hjemmelaget skadedyrspray med bruk av produkter tilgjengelig i hjemmet ditt. En kombinasjon av varmt vann, oppvasksåpe og eddik kan brukes som en effektiv skadedyrspray. Plasser blandingen i en sprayflaske og rør godt, og spray deretter rundt stedet for å unngå stinkende insekter og andre skadedyrangrep.

Konklusjon

Ovennevnte er de beste metodene for å holde stinkende skadedyr borte fra hjemmet ditt. Vær oppmerksom på at disse metodene bare er effektive i noen få dager, og dine ubudne gjester kommer tilbake etter noen dager. Du kan leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste for å bli kvitt stinkende insekter og andre typer skadedyr i årevis.