Hvis du bor i Florida, vet du hvor irriterende og ødeleggende termitter kan være. Disse skadedyrene kan forårsake alvorlig skade på ditt hjem og eiendom og er vanskelig å eliminere. Det er derfor du trenger en pålitelig og effektiv termittkontrollløsning som Sentricon Always Active Bait Station.

Sentricon er et agnsystem som bruker termitters naturlige oppførsel for å eliminere dem fra hjemmet ditt. Slik fungerer det:

  • En profesjonell skadedyrtekniker installerer Sentricon-stasjoner rundt omkretsen av hjemmet ditt. Disse stasjonene inneholder agn som termitter vil finne uimotståelige.
  • Termitter lever av agnet og deler det med andre arbeidere i kolonien for å mate dronningen.
  • Agnet inneholder en aktiv ingrediens som forstyrrer termittens evne til å smelte, noe som er avgjørende for deres vekst og overlevelse. Som et resultat dør termittene gradvis og kolonien kollapser.
  • Sentricon-systemet lar en profesjonell innen skadedyrbekjempelse overvåke termittaktiviteten og fylle på agnet etter behov. Den kan også varsle teknikeren hvis ny termittaktivitet oppdages, slik at de kan handle deretter.

Sentricon er et velprøvd og pålitelig termittkontrollsystem som har blitt brukt i over 25 år i millioner av hjem over hele USA. Den er miljøvennlig, da den bruker minimale mengder agn og ikke skader andre nyttige insekter eller dyr. Det er også praktisk, siden det ikke krever boring, grøfting eller strukturelle endringer i hjemmet ditt.

Hvis du ønsker å beskytte ditt hjem i Florida mot termitter, kan Sentricon-systemet være det beste alternativet for deg. Kontakt ditt lokale termittkontrollfirma i dag for å avtale en gratis inspeksjon og komme i gang med Sentricon.