Du kan tenke på dem som sabotører av alle utendørsaktiviteter, men mygg er mer enn bare plager – de er sykdomsbærere som kan plage familien din og kjæledyrene dine med sykdommer som spenner fra dengue til West Nile Virus. Heldigvis har fagfolk i skadedyrbekjempelse nå tilgang til et imponerende utvalg av insektmidler for å bli kvitt mygg hjemme hos deg. Fra mikrosprayer til myggbøttefeller, en kombinasjon av myggundertrykkelsesstrategier kan bidra til å beskytte husstanden din mot disse potensielt farlige skadedyrene.

Hvordan fungerer myggkontroll?

Selv om det er DIY-produkter og -teknikker tilgjengelig, er de ikke utstyrt for raskt og fullstendig eliminere myggangrep som profesjonelle skadedyrbehandlinger. Målet med de fleste profesjonelle behandlinger er å forstyrre skadedyrenes yngleplasser og ødelegge larver og eggleggende hunner. Vanlige behandlingstyper inkluderer:

  • Granulære behandlinger: Granulære behandlinger er bittesmå korn av insektvekstregulatorer som påføres områder med stående vann og eliminerer skadedyr før de kan komme seg innendørs, samtidig som de er ufarlige for kjæledyr, mennesker og andre skapninger.
  • Resterende behandlinger: Resterende behandlinger skaper barrierer for hjemmet ditt ved å eliminere voksne mygg når de lander på restene for å hvile.
  • Bøttefeller: En enhet som tiltrekker mygg og dreper dem på en måte som er trygg for både annet dyreliv, kjæledyr og mennesker, så vel som miljøet.

Hva er myggbøttefeller?

McCall Service er stolte av å bruke en nyere form for myggkontroll kalt bøttefeller, en genial myggdempende enhet som angriper og forhindrer angrep på flere nivåer. In2Care myggfeller inneholder en duft spesielt utviklet for å trekke gravide mygg inn i en bøtte. Denne bøtta er fylt med vann og inneholder en flyteanordning som insektene kan lande på og hvile – men flyteren er dekket av en gasbindstrimmel som inneholder en innovativ, EPA-godkjent, miljøvennlig løsning som er giftig for mygg.

Mens denne landingsstripen midt i stående vann gir et ønskelig yngleområde for mygg, dreper den også larver som er både på fellen og i nærheten. Til slutt stopper myggbøttefellen myggbårne virus fra å replikere før insektet drepes i løpet av et par dager.

Vår myggbekjempelsesstrategi

Når de bestemmer hvordan de skal kontrollere mygg, har teknikere mange alternativer til rådighet. Mange fagfolk innen skadedyrbekjempelse velger en kombinasjon av teknikker og produkter for å gi deg det beskyttelsesnivået du trenger, året rundt. McCall Service tilbyr Mosquito Plus, som kombinerer granulære og flytende mikrosprayer med In2Care myggfeller. Disse myggbøttefellene må vedlikeholdes på månedlig basis for å dra nytte av insektenes avlssykluser og eliminere angrep. Når det kombineres med våre granulære og mikro-sprøyteteknikker, kan Mosquito Plus bidra til å forhindre angrep utenfor og stoppe eksisterende skadedyr fra å komme inn i hjemmet ditt.

Mygg setter deg og dine kjære i fare for sykdommer som spenner fra Zika-virus til encefalitt. Profesjonelle skadedyrbehandlinger er nøkkelen til å redusere angrep. McCall Service gir en kraftig, men trygg formel for å forvise mygg fra hjem og bedrifter. Våre væske-, granulære og myggbøttebehandlinger kan bidra til å beskytte deg mot disse skadedyrene nå og i fremtiden – Kontakt oss for et gratis tilbud i dag!