På grunn av deres bitende tendenser kan mygg være et stort problem om sommeren. I tillegg til å etterlate kløe, irriterende bitt, kan de også overføre alvorlige sykdommer som Zika og West Nile Virus. Den beste måten å unngå myggstikk i sommer er å avvise dem. Her er noen av våre favoritt myggavstøtende tips:

  1. Bli kvitt forhold som gjør at de kan trives. Rydd opp uteplassene dine og vedlikehold landskapsarbeidet. Dette blir kvitt steder mygg søker ly om dagen. Eliminer stående vann for å bli kvitt hekkeplasser. Prøv myggdunk for stående vann du ikke kan bli kvitt (små dammer, fuglebad osv.). Dette er små, oppløselige tabletter som inneholder bakterier som eliminerer mygglarver. Ta med planter som er kjent for å frastøte mygg i landskapsarbeidet ditt, for eksempel lavendel, mynte, sitrongress, basilikum, rosmarin, ringblomster, krysantemum, geranier og petunia.
  2. Bruk avstøtende midler når du er utendørs. Når du tilbringer tid utendørs, dekk armer og ben med lange ermer og lange bukser som er gjemt inn i sokkene. Bruk EPA-godkjente frastøtende produkter som inneholder DEET, picaridin, IR3535 eller olje av sitroneukalyptus. Du kan også bruke vifter når du er utendørs for å holde dem unna. Installer netting, telt eller skjermer rundt uteserveringen og sittegruppen din. Du kan også prøve DIY essensielle oljer for repellenter.
  3. Invester i profesjonell myggkontroll. Myggsesongen går fra vår til tidlig høst. En profesjonell myggbehandling kan redusere antallet mygg rundt eiendommen din betraktelig. Ta kontakt med ditt lokale skadedyrfirma for en vurdering for å se om dette er riktig for deg.