Har du noen gang lagt merke til små trestøvbiter under sofaen din? Dette indikerer en termittangrep. Termitter er vanskelige å utrydde når de har infiltrert hjemmet ditt og begynt å feste seg med strukturen til hjemmet ditt eller dine verdifulle møbler, spesielt gitt deres lille størrelse. Denne bloggen gir informasjon om hvordan du kan bli kvitt termitter i hjemmet ditt.

Hvordan blir du kvitt termitter?

Produkter designet for å drepe termitter kan brukes på utsiden av hjemmet ditt, naturlige kjemikalier kan brukes inne i huset, termitt-agn kan settes opp, og borsyre kan sprayes på gulv og vegger. Hvis du er fast bestemt på å ta på deg en termittangrep, er mange metoder tilgjengelige, alt fra tradisjonelle kjemiske mordere til organiske alternativer.

Utryddelse av underjordiske termitter

Termiticide barrierer

Avhengig av hvor du bor, kan du kjøpe termitt-drepende produkter på profesjonelt nivå. Disse tradisjonelle termittbehandlingene brukes på den ytre omkretsen av hjemmet ditt for å skape en barriere. Termitter kan ikke oppdage termiticid og forsøker derfor ikke å unngå det. En termitt vil dø hvis den bruker termiticidbehandlede materialer. Termiticider virker på samme måte som virus ved at de sprer seg. Termittkolonier kan utryddes når bare ett bosettingsmedlem kommer i kontakt med termittmiddel og uforvarende sprer det til resten av territoriet.

Direkte kjemikalier

I motsetning til termiticider, kan naturlige kjemikalier brukes i hjemmet ditt. Finner du en termitt og ønsker å bli kvitt den umiddelbart, er dette metoden for deg. Termidor-skum bør sprayes direkte inn i sprekker, hulrom og sprekker der termitter kan gjemme seg. Det luktfrie skummet vil utvide seg og deretter fordampe, og etterlate en rest som forgifter termitter så snart de kommer i kontakt med det. Denne metoden er effektiv i omtrent en måned eller litt lenger.

Termitt agn

Termitt agn er en utprøvd metode. Disse agnene, som er installert rundt hjemmets fundament, tiltrekker termitter som søker fôr til giften inne. Det saktevirkende giftstoffet hindrer termitter i å vokse normalt, og dreper dem når de prøver å smelte. På grunn av insektmiddelets forsinkede virkning, vil infiserte termitter bringe det tilbake til kolonien og spre det til andre termitter.

Fordelaktige nematoder

Mange hageskadedyr, inkludert termitter, er naturlige parasitter av disse mikroskopiske, segmenterte rundormene. Nyttige nematoder graver seg inn i verten deres og frigjør en symbiotisk tarmbakterie som forgifter termittens blod, og dreper det på dager. Nyttige nematoder kan kjøpes på nett eller i butikker. Infiserte områder av plenen og hagen din bør behandles med en blanding av nematoder, pottejord og kaldt vann.

Trenger du profesjonelle skadedyrkontrolltjenester?

Termitter er en kostbar trussel mot alle hjem! De forårsaker alvorlige strukturelle skader og har vært kjent for å flytte inn i bygninger og spise seg gjennom gipsveggene i noen tilfeller. Ikke vær bekymret! Hero Pest Control har kunnskapen og ekspertisen til å ta seg av termittproblemet ditt. Vår grundige inspeksjon vil bestemme omfanget av angrepet og tillate oss å lage en plan for eliminering. Våre dyktige teknikere er opplært i alle aspekter av termittkontroll, inkludert jordbehandling og lokketeknikker. Ring oss i dag for å avtale en gratis inspeksjon.