Tyske kakerlakker er en vanlig husholdningsskadedyr, og på grunn av deres raske reproduksjonshastighet og plantevernmiddeltoleranse kan de være utfordrende å utrydde. Det ville hjelpe hvis du eliminerte kakerlakker så snart du kan fordi de kan overføre sykdom og utløse allergiske reaksjoner.

Helserisikoer for tysk kakerlakk

For det første er noen optimistiske nyheter at tyske kakerlakker ikke er ondskapsfulle eller aggressive og ikke angriper. De utgjør en trussel på grunn av bakteriene og andre sykdomsvektorer de transporterer og kan etterlate seg.

De kan bringe patogener og allergener inn i hjemmet ditt når de søker etter mat etter å ha krøpet gjennom kloakk og andre urene områder. I tillegg har noen individer allergi mot eksoskelettene til kakerlakker, som faller og deretter går i oppløsning til pulver.

Du kan bruke følgende metoder for å stoppe kakerlakker fra å invadere hjemmene dine:

Bruk såpevann

Du kan raskt eliminere tyske kakerlakker ved å bruke såpevann. Fordelen med å bruke såpevann som insektspray er at du kan bruke den til å rengjøre overflater og samtidig stoppe spredning av bakterier. Det er en fantastisk metode for å eliminere eventuelle kakerlakker du ser svirre over gulvet.

Å sprøyte løsningen inn i sprekker og kroker der du tror kakerlakker gjemmer seg, vil også bidra til å redusere bestanden.

Naturlig kakerlakker plantevernmiddel med mynte

En fantastisk, helt naturlig måte å holde kakerlakker ute av huset ditt er med mynteolje. I tillegg til å være frastøtende, er mynteolje giftig for insekter. I tillegg dreper sprøyting av overflater med mynteolje alle bakterier de små brune insektene kan ha etterlatt seg mens de etterlater en behagelig duft.

Fjern fuktighet

De tyske kakerlakkene foretrekker en fuktig atmosfære og har en tendens til å formere seg mer.

Å fjerne overflødig fuktighet fra huset ditt og holde miljøet rent og fuktfritt er tydelig fordi disse stedene gir kakerlakker et gunstig miljø for å spire raskt.

Å dyrke planter som kan absorbere fuktigheten fra hjemmet ditt er den mest økonomiske og miljøvennlige måten å fjerne det på, spesielt på fuktige dager.

Sukker og natron

Bakepulver er en rask og enkel å fjerne kakerlakker fra hjemmet eller leiligheten.

Du kan finne de essensielle ingrediensene for å lage blandingen på nesten alle husholdningers kjøkken. Denne blandingen dreper effektivt kakerlakker, og du vil observere en nedgang i antall kakerlakker i hjemmet ditt.

Først, for å plassere agnet riktig og sikre at det fungerer, identifiser hvert område kakerlakkene har infisert.

Blekemiddel

Ved å innta de tyske kakerlakkene eller senke dem i blekemiddelløsningen, kan blekemiddel også drepe kakerlakker effektivt.

I motsetning til plantevernmidler, etterlater blekemiddel aldri en stygg duft i kjølvannet; dens dødelighet krever imidlertid forsiktig håndtering.

Fordi kakerlakker synes duften av blekemiddel er ganske frastøtende, vil ikke bruk av blekemiddel-gjennomvåt brødsmuler eller spre blekemiddel i hele huset trekke kakerlakker til å spise på den.

Konklusjon

Når de ikke krysses av, kan tyske kakerlakker bli en permanent del av husholdningen din. Det er best å iverksette tiltak så snart du oppdager en i eller rundt hjemmet ditt. I slike tilfeller kan du leie en kvalifisert utrydder dersom metodene ovenfor ikke fungerer. Hero Pest Control er et fullservice-skadedyrbekjempelsesfirma som kan hjelpe deg med å eliminere tyske kakerlakker og andre skadedyr. Ring oss i dag for å avtale en avtale.