Veggedyr og lopper er to vanlige skadedyr som kan være til sjenanse for huseiere. Begge kan være vanskelige å bli kvitt, men med riktig teknikk kan de fjernes fra hjemmet ditt. Dette blogginnlegget vil gå over flere effektive måter å utrydde veggedyr og lopper.

Skadedyrkontroll i Bruceville Eddy TX

Hvordan oppdage veggedyr og lopper

Veggedyr og lopper må først identifiseres før de kan elimineres. Veggedyr er bittesmå, rødbrune insekter på størrelse med et eplefrø. De blir ofte oppdaget i madrasser, springfjærer og sengetøy. Imidlertid er lopper små, vingeløse insekter som kan være svarte eller brune. De er oftest sett på dyr, men kan også infisere tepper, møbler og sengetøy.

Hvordan bli kvitt veggedyr

Det finnes ulike metoder for å eliminere veggedyr, inkludert:

1. Støvsuging – Støvsuging kan hjelpe til med å fjerne veggedyr fra tepper, senger og møbler. Når du er ferdig, ta den tomme beholderen eller posen utendørs for å kaste den.

2. Varmebehandling – Fordi veggedyr ikke tåler temperaturer over 120 grader Fahrenheit, kan varmebehandling effektivt eliminere dem. For å ødelegge veggedyr i klær og sengetøy, bruk en tørketrommel med høy varme, eller engasjere et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som bruker spesialisert oppvarmingsutstyr for å behandle hjemmet ditt.

3. Plantevernmidler – Ulike plantevernmidler kan brukes til å drepe veggedyr. Sørg for å følge instruksjonene nøye og bruk kun produkter som er angitt for bruk mot veggedyr.

Hvordan bli kvitt lopper

Lopper kan fjernes på en rekke måter, inkludert:

1. Støvsuging – Lopper og eggene deres kan fjernes fra tepper, møbler og sengetøy ved hjelp av en støvsuger. Når du er ferdig, ta den tomme beholderen eller posen utendørs for å kaste den.

2. Vasking – Å bruke varmt vann til å vaske sengetøy og kjæledyrstøy vil bidra til å drepe lopper og eggene deres.

3. Insektmidler – Lopper kan drepes med en rekke insektmidler. Sørg for å følge instruksjonene strengt og bruk kun loppekontrollprodukter.

Holde veggedyr og lopper i sjakk

Den enkleste tilnærmingen for å unngå veggedyr eller loppeangrep er å forhindre dem. Her er noen strategier for å holde disse skadedyrene ute av hjemmet ditt:

1. Tett hull og sprekker – Veggedyr og lopper kan komme inn gjennom mindre sprekker og sprekker i hjemmet ditt. Disse bør forsegles for å holde skadedyr ute.

2. Hold hjemmet ditt rent – Rot kan være et fristed for veggedyr og lopper, så hold hjemmet ditt rent og rotfritt.

3. Behandle kjæledyr – Hvis du har kjæledyr, behandle dem regelmessig med loppe- og flåttforebyggende løsninger.

4. Inspiser brukte møbler – Før du tar den med inn i hjemmet, inspiser den grundig for veggedyr og lopper.

Hvem skal jeg ringe?

Kontakt Hero Skadedyrkontroll hvis du har veggedyr eller loppeangrep og trenger hjelp til å bli kvitt disse skadedyrene. Skadedyrekspertene våre kan gi effektive måter å kvitte huset ditt for veggedyr og lopper. Vi er fornøyd med vårt rykte for hurtighet og pålitelighet i skadedyrbekjempelsestjenestene vi tilbyr. Du kan stole på at vi vil gjøre en grundig jobb fordi teamet vårt har omfattende opplæring og ekspertise i å håndtere ulike skadedyrangrep.