Mygg ser alltid ut til å trives i varmere vær, og her i San Antonio vet vi altfor godt at været vårt nesten ikke er annet enn varmt. Det som starter som en eller to knott den ene dagen kan bli til et dusin den neste.

Av alle husholdningenes skadedyr er knott en av de vanskeligste å bli kvitt. Uansett hvor mange du knuser eller fanger, ser de aldri ut til å forbli borte! Heldigvis er Apple Pest Control her for å hjelpe deg med å holde hjemmet ditt mygfritt.

Forstå mygg

Å forstå mygg kan hjelpe deg med å finne den beste måten å bli kvitt dem på. En myggs levetid er vanligvis ti dager, og selv om dette er relativt kort, er det nok tid for voksne hunnmygg til å legge opptil 300 egg. Dette er grunnen til at knott ser ut til å formere seg så raskt i hjemmet ditt.

 • Mygg er først og fremst tiltrukket av søte og fruktige dufter, men kan også trekkes til andre kilder som:
 • Kilder til stående vann eller fuktighet (åpne drikker, søl, kloakkavløp)
 • Kroppsvarme
 • Blomster og andre stueplanter
 • Produser, spesielt hvis den er overmoden eller råtnende
 • Søppelbøtter

Sette naturlige feller

Selv om det er mange typer klebrige feller og kjemiske sprayer tilgjengelig i din lokale dagligvarebutikk, kan de se lite tiltalende ut i hjemmet ditt eller påvirke luftkvaliteten negativt. Du kan lage dine egne rimelige og helt naturlige knottfeller hjemme ved å bruke husholdningsartikler.

Å bruke eplecidereddik er et populært alternativ. Hvis du kombinerer noen spiseskjeer eplecidereddik, litt oppvaskmiddel og en spiseskje sukker i en liten bolle, trekker det inn knott og får dem til å drukne.

Alternativt, hvis du har litt rødvin til overs i kjøleskapet, kan du blande den med litt oppvaskmiddel for å lage en felle. Fruktlukten og sødmen til rødvin fungerer som en effektiv erstatning for eddik og sukker.

Bland din egen knottspray

Spray kan brukes til å behandle små områder som er påvirket av mindre mygproblemer. Å blande en spiseskje eddik med noen dråper oppvaskmiddel i en sprayflaske bør være nok til å ta vare på det.

Hvis myggene svever rundt stueplantene dine, bruk en blanding av varmt vann og oppvaskmiddel i stedet. Etter to timer, spray igjen med rent vann for å skylle bort såperester. La jorden tørke ut før du fortsetter å vanne planten eller ompotter planten i frisk jord for å bli kvitt de gjenværende gnage eggene og larvene.

Behandling av avløp

Mygg legger typisk eggene sine på fuktige steder i nærheten av organisk materiale som matrester. Dette kan gjøre kjøkkenvasken din til den ideelle grobunnen. Å behandle avløpet ditt vil bidra til å forhindre at disse eggene klekkes og gjøre myggangrepet verre! En måte å behandle avløpet på er å helle en kopp fortynnet blekemiddel ned i avløpet.

Hvis blekemiddel ikke virker eller du foretrekker et kjemikaliefritt alternativ, kan du bruke en annen metode. Start med å helle en halv kopp salt og en halv kopp natron ned i avløpet, etterfulgt av en kopp eddik. Når blandingen har skummet og holdt seg i avløpet i to timer, skyll vasken og tøm den med varmt vann.

Bli kvitt mygg for godt

Å vite hva som tiltrekker mygg i hjemmet ditt er en viktig del av å sikre at de forblir borte etter at du har fjernet dem. Dette vil hjelpe deg med å identifisere de beste forebyggende tiltakene som vil holde hjemmet ditt gnagfritt. Noen ting du kan gjøre for å holde knott ute av hjemmet ditt er:

 • Tett eventuelle åpninger rundt vinduer og ytterdører som kan slippe inn knott
 • Reparer eventuelt utett rørleggerarbeid og hold området tørt
 • Skrubb avløpet med en langskaftet børste med jevne mellomrom
 • Rengjør mat- eller drikkesøl så snart det skjer
 • Hvis du har kjæledyr, unngå å la maten og vannet stå ute over natten

Ring skadedyrsekspertene dine i San Antonio!

Noen ganger kan en myggangrep bli for mye å håndtere med hjemmemedisiner. Når eddikfeller ikke kan fange alle, kan det være på tide å tilkalle en skadedyrproff. Kontakt Apple Pest Control i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg med dine behov for fjerning av knott!