Etter behandling tar det vanligvis to til tre uker før kakerlakker dør på grunn av noen faktorer. Du kan se flere kakerlakker enn vanlig i noen dager etter behandlingen. Det betyr ikke at medisinen var ineffektiv. Det tyder imidlertid på at behandlingstilbudet gikk som planlagt. Unngå derfor å bekjempe kakerlakker når du ser dem ved å avstå fra å sprøyte eller bruke insektmidler fordi dette kan ødelegge behandlingen.

Ting å gjøre etter skadedyrkontroll

Når det er kakerlakker i hjemmet ditt, er det lurt å ha et langsiktig perspektiv. Tro at behandlingene er effektive og husk følgende:

Ikke rengjør behandlede områder

Rengjøring umiddelbart etter at kakerlakkbekjempelsen er utført, spesielt å utføre en grundig rengjøring av overflater som er behandlet, kan hindre prosessen med å eliminere kakerlakker permanent. Skadedyrbekjempelse av kakerlakker er ikke en unnskyldning for et rotete hjem, men å la mortløsningen virke uten å forstyrre den er kritisk.

Begrens vannkilder

Kakerlakkene drept av skadedyrbehandling vil ha et kritisk behov for vann for å overleve. Det indikerer at når de beveger seg, vil de oppsøke enhver ren vannkilde, inkludert dusjer, badekar, vasker og andre lignende steder. Sørg for at kakerlakker ikke finner det enkelt å få tilgang til vannforsyningen din ved å sørge for at rørene dine er godt sikret.

Bli kvitt matkilder

Selv om den sprayes, vil kakerlakker aldri slutte å lete etter mat, så det er viktig å eliminere matkilder. Det betyr ikke at du må kaste maten, men det betyr at du må oppbevare den riktig. Oppbevar matkilder i lufttette beholdere, kjøleskap eller glasskrukker for å forhindre at kakerlakker invaderer. Oppbevaring av mat er viktig fordi utryddere må bruke agn for å eliminere skadedyret.

Fortsett å se etter skadedyr

Det er bedre å se etter kakerlakker selv etter at utryddere har sprayet eller behandlet hjemmet ditt, fordi dette vil vise deg om skadedyrbekjempelsen var tilstrekkelig eller ikke. Når du inspiserer hjemmet ditt, kan du finne ut hvilke områder som fortsatt har kakerlakker, slik at når en utrydder kommer tilbake, kan du rapportere det umiddelbart, slik at fagmannen vet hva de skal gjøre videre. Ved å se etter skadedyr vil du vite hva som fortsatt skjer selv om hjemmet ditt har blitt behandlet. Du bør vite at behandlinger eller spray ikke virker over natten og kan ta uker. Du bør inspisere eiendommen din så ofte som mulig for å være oppmerksom på skadedyraktivitet.

Ta bort

Kakerlakker behandles, men det tar lang tid før de dør på grunn av ulike faktorer. Så det viktigste å huske på når du får behandlet hjemmet ditt for en mort-angrep, er å være tålmodig, stole på prosessen og gjøre ting som kan bidra til å eliminere skadedyrene.

Ta kontakt med Hero Pest Control dersom du har problemer med skadedyrangrep. Vi vil tilby en komplett løsning på skadedyrproblemer ved å bruke den mest avanserte teknologien, noe som gjør tjenesten vår mer effektiv, tryggere og praktisk. Vi har et team av eksperter som kan gi innbyggere og bedrifter de beste skadedyrbekjempelsestjenestene. Ring oss nå!