Når du tenker på naturen, tenker du kanskje ikke så mye på vegetasjonen utenfor hjemmet ditt. Mange planter i Sør-Texas kan tiltrekke seg nyttige insekter, men de kan også lokke skadedyr. Det er avgjørende å overvåke uteområdene rundt husstanden din for å forhindre et potensielt feilproblem i fremtiden.

Hos Apple Pest Control streber vi etter å tilby skadedyrkontrolltjenester på toppnivå i San Antonio! Vårt team prioriterer trivselen til vår klients husholdninger. Les videre for å lære hvilke planter og ugress som tiltrekker seg visse insekter, og hvordan du kan avskrekke skadedyr fra hagen din!

Vanlige San Antonio-planter for skadedyrkontroll

San Antonio har en rekke plantearter, hvorav mange interesserer insekter! Noen av disse insektene er ufarlige og gir mange fordeler for hagen din. Du bør imidlertid være oppmerksom på at noen planter kan tiltrekke seg skadedyr hvis de ikke vedlikeholdes.

Løvetann

Løvetann er et av de vanligste ugresset i Texas, men de er ikke en direkte trussel mot plenen din! Faktisk tiltrekker disse plantene nyttige insekter, som marihøner og honningbier. De avviser også destruktive skadedyr, spesielt armyworms.

Ringblomster

Ringblomster er ettertraktet for sine livlige farger og estetiske appell. Likevel er de også kjent for å drive bort skadedyr som mygg og bladlus. Bladlus kan hemme planteveksten ved å deformere bladene og overføre sykdommer.

I tillegg tiltrekker ringblomster bier, noe som kan bidra til å bestøve vegetasjonen din! Til syvende og sist hjelper ringblomster hagen din til å trives og holde skadelige insekter unna. Neste gang du er på en planteskole kan det være lurt å se nærmere på disse blomstene!

Sitrongress

Mange botaniske elskere dyrker sitrongress i hagene sine. Denne planten brukes ofte til å lage en essensiell olje, som fungerer som et myggmiddel. Lukten av sitrongress kan også avverge fluer, og forhindrer et irriterende insektproblem.

Planter og ugress som tiltrekker seg skadedyr

Mange planter og ugress er nyttige for å avvise skadedyr! Dessverre kan noe vegetasjon tiltrekke seg skadelige insekter, noe som kan føre til noen store problemer for plenen din. For å forhindre dette problemet, kan det være lurt å undersøke hvilke planter som vokser i hagen din. Noen få planter å passe på er:

  • Frukt og grønnsaker
  • Roser
  • Peoner
  • Ådsler blomster
  • Kløver

Disse plantene er tilbøyelige til å tiltrekke seg skadelige insekter. Hvis du har noen av disse som vokser i hagen din, kan det være lurt å investere i skadedyravstøtende planter for å opprettholde integriteten til plenen din. Ellers kan en profesjonell utføre skadedyrkontrolltjenester for din bekvemmelighet.

Slik avskrekker du skadedyr fra hagen din

Bortsett fra å investere i nyttige planter, er det noen få enkle metoder for å avskrekke skadelige insekter fra plenen din. Visse essensielle oljer frastøter insekter, som geranium, sedertre og kanelbark. Du kan også fjerne eller begrense antallet ugress som vokser i hagen din for å redusere antallet insekter utenfor hjemmet ditt.

Profesjonell plenpleie i San Antonio

Apple Pest Control er heldig som har tjent San Antonio og områdene rundt siden 1984. Målet vårt er å hjelpe til med å vedlikeholde landskapsarbeidet ditt ved å hindre irriterende insekter fra å infisere plenen din. Hvis visse feil har blitt et frustrerende problem, er vi her for å hjelpe! Kontakt oss i dag for å avtale en skadedyrkontrolltjeneste!