Hva tiltrekker sirisser i huset?

Sirisser er insektarter som er i slekt med gresshopper, de har en sylindrisk kropp med et rundt hode og lange antenner, og de kan vokse opp til 5 cm, dvs. 2 tommer. De er kjent for sin unike sang når de oppstår under reproduksjon for å tiltrekke seg andre kjønn. De er vanligvis lave i antall og ikke så farlige, men hvis de blir angrepet en gang i hjemmet ditt, kan de øke bestanden raskt. Hvis befolkningen er høy, kan de skade klær, møbler og til og med veggene. I denne artikkelen skal vi diskutere, hva som tiltrekker sirisser i huset og hvordan bli kvitt dem.

Hva tiltrekker sirisser i huset?

Det finnes mange typer sirisser, men ikke alle artene kommer inn i hjemmet ditt. En egen art kalt hus sirisser vil prøve å komme inn i hjemmet ditt når været er dårlig. De tiltrekkes av et fuktig miljø med en varm temperatur, så kjøkkenet er det beste stedet for dem. De kan også finnes i nærheten av varmekilder som ovner og varmtvannsberedere.

Hvordan bli kvitt sirisser?

Som tusenbein og tusenbein, regnes sirisser også som sesongmessige skadedyr, og de elsker å leve utendørs mer enn innendørs. De kommer bare inn i hjemmet når temperaturen er dårlig, og som oftest vil de prøve å komme seg utendørs så snart været er perfekt.

En eller to eller et hvilket som helst lavere antall sirisser er ikke så farlig for mennesker, men når angrepet er høyt, kan de skade egenskapene som er tilgjengelige i huset ditt. De kan tygge stoffer som bomull, silke og ull, som er klærne som er tilgjengelige i alle husene.

Her har vi listet opp noen av DIY-metodene for å bli kvitt sirisser,

Identifiser dem

Identifiser dem

Det første trinnet for noen av skadedyrbekjempelsesprosessene er å identifisere hvilke typer skadedyr og hvor de lever. Sirisser er enkle å finne ettersom de kan få en kvitrende lyd, følg lyden for å finne hvor de oppholder seg. Søk på alle de mørke og fuktige stedene som uteplasser, dekorative planter, under mulch og komposthauger utenfor hjemmet ditt.

Disse skadedyrene vil prøve å komme inn i hjemmet ditt bare hvis angrepet er høyt rundt stedet ditt, så sørg for å søke i hvert hjørne av huset.

Bruk borsyre

Bruk borsyre

Borsyre er et av de effektive produktene for å kontrollere og eliminere skadedyr og insekter. Du kan bruke borsyre i nærheten av cricket-redet eller helle det direkte når du ser dem. Sørg for at du har riktig beskyttelse mens du bruker kjemiske plantevernmidler som borsyre fordi det kan forårsake allergier. Så hold kjæledyrene og barna unna området der kontrollbehandlingen utføres.

Bruk Sticky Traps

Bruk Sticky Traps

Du kan benytte deg av klebbare feller tilgjengelig i butikker og plassere fellene i nærheten av stedet du finner skadedyrangrepet. Syrisser og andre skadedyr kan enkelt fanges ved hjelp av disse klistbare fellene. Fjern fellen umiddelbart når den er full eller når alle insektene ble fanget.

Konklusjon

Ovennevnte er noen av de effektive DIY-metodene for å bli kvitt sirisser i huset. Jeg håper artikkelen vil være nyttig for å identifisere hva som tiltrekker sirisser i huset. Hvis angrepet er høyt i hjemmet ditt, leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste for å bli kvitt sirisser og alle skadedyrene helt i årevis.