Hvis du er som mange huseiere, kan synet av et vepsebol bringe en følelse av redsel og til og med frykt. Tross alt gjør vepsestikk vondt som hønsene, og å fjerne disse irriterende insektene kan føre til en sverm av raseri! Så hva bør du gjøre hvis du finner et vepsebol på eiendommen din?

Hos Apple Pest Control er vi stolte over å være din San Antonio vepseutrydder. Hvis du lurer på hvordan du skal forholde deg til fjerning av vepsebol, er vi her for å hjelpe. Her er noen trinn du bør ta hvis du finner disse skadedyrene på eller i nærheten av hjemmet ditt.

Ring The Exterminator

Hos Apple Pest Control er det beste vi kan anbefale når det gjelder fjerning av vepsebol profesjonell assistanse. Når veps blir forstyrret, vil de stikke det som plager dem. For å forhindre personskader er det alltid best å ansette en profesjonell som er opplært i fjerning av bier og veps.

Selv om å leie en utrydder er den beste måten å fjerne denne farlige plagen på, er det et par ting du kan gjøre som huseier for å håndtere problemet. Hvis du leter etter en gjør-det-selv-løsning, her er hva vi anbefaler.

DIY Vepsebol fjerning

Det er viktig å merke seg før du forsøker å fjerne vepsebol DIY at det kan være farlig og føre til smertefulle stikk. Forsøk kun å fjerne et reir hvis du er forberedt og klar over muligheten for skade. Hvis du fortsatt vil prøve dette, følg disse trinnene.

Kjøp verneutstyr

Det er alltid en god idé å bruke verneutstyr når du prøver å fjerne et vepsebol. Vurder å bruke følgende:

  • Et ansiktsskjerm eller vernebriller
  • Tettvevd stoff eller lag
  • Lange ermer/bukser
  • Tykke hansker
  • Lange sokker og sko
  • En lue som dekker ørene dine
  • En ansiktsmaske (hvis du bruker et plantevernmiddel)

Alt dette utstyret sikrer at det meste av kroppen din vil være skjermet mot stikk i tilfelle vepsene blir sinte.

Kjøp sprøytemiddelspray

Hos Apple Pest Control anbefaler vi ikke å bruke et plantevernmiddel med mindre du er utdannet profesjonell. Det er imidlertid en god idé å ha med seg et plantevernmiddel for beskyttelse hvis du prøver å fjerne vepsebolet. Hvis vepsene blir sinte mens du prøver å fjerne reiret, spray plantevernmiddelet på reiret for å forhindre sverming.

Nærmer deg reiret om natten

Vi anbefaler å nærme seg reiret om natten når vepsene er mindre aktive og innesluttet inne i reiret. Disse insektene er vanligvis mindre aggressive om natten, noe som betyr at trusselen for stikk er mindre.

Fjern The Nest

For å fjerne reiret, plasser sakte en søppelsekk over det til det er helt dekket. Bruk en pinne eller en tungt beskyttet hånd for å løsne reiret fra hvor det enn befinner seg og slå det inn i posen. Forsegl posen for å hindre at vepsene slipper ut og stikker deg.

På dette tidspunktet kan du legge den forseglede posen i en søppelbøtte som er borte fra hjemmet ditt, eller du kan plassere posen i en 5 US-gal bøtte med et tettsittende lokk. Husk at for å sikre at insektene ikke overlever, må de forbli forseglet i minst en uke.

Planlegging av vepsekontroll San Antonio er avhengig av

Når det gjelder fjerning av bier og veps i San Antonio, er Apple Pest Control på jobben. Vi elsker å hjelpe naboene våre med å forhindre og fjerne skadedyr fra hjemmene deres for tryggere og morsommere liv. Ring oss i dag for å avtale en avtale!