Hva er Larder Beetles og hvordan bli kvitt dem?

Hva er Larder Beetles?

Hva er Larder Beetles

I denne artikkelen skal vi diskutere, hva er spisbiller og hvordan bli kvitt dem. Spisebiller er også kjent som fuktig insekter som vitenskapelig kalles Dermestes Lardarius, de er fra familien Dermestidae hudbillen.

Disse innenlandske skadedyrene finnes ofte over hele verden på lagringsplasser. De lever av animalske produkter som tørt kjøtt, fisk, kjæledyrfôr, hud, huder, fjær, ost og døde insekter, de vil også spise planter som inneholder mye protein som korn.

Hvordan ser de ut?

Hvordan ser de ut

Disse billene kan vokse fra 1/3 til 3/8 tommer som er mørkebrune i fargen med et stort blekgult bånd over den øvre delen av elytraen. Båndet inneholder tre sorte prikker arrangert i en trekantform og bena er dekket med fine gule setae.

Hunnene legger 135 egg nær en matkilde som vil klekkes innen 12 dager, og disse voksne billene kan leve 40 til 50 dager. Larvene er lengre enn de voksne og dekket med rødbrune eller svarte fargesetter.

Hvordan bli kvitt larderbiller?

Hvis du fant noen hus- eller hagebiller, ville du sannsynligvis forsøkt å drepe dem, men du bør ikke drepe noen naturlig skapning, og du kan unngå dem i stedet. Det finnes en rekke kjemikalier i skadedyrbekjempelsesbutikker, men du kan bruke disse DIY-metodene for å bli kvitt disse Larder Beetles naturlig.

Peppermynteolje

Peppermynteolje

Mynte er en av de utmerkede skadedyravstøtende midler, du kan lage en spray ved å blande 10 til 15 dråper mynteolje med vann, og sprøyting rundt hjemmet ditt vil forsvare mot tilstedeværelsen av biller.

Neem olje

Neem olje

Neem-olje brukes globalt til å kontrollere handlingene til skadedyr, denne neemoljen kan eliminere rundt 200 arter av skadedyr. For å bli kvitt biller, spray denne neemoljen rundt hjemmet ditt nær vinduer og dører og til innendørsplantene.

Insektfeller

Det finnes mange insektfeller, men en klebrig felle kan være effektiv for å fange husdyrskadedyr. Kjøp noen klebrige feller og plasser dem rundt hjemmet ditt for å fange billene, og du kan eliminere dem senere.

Pyrethrin

Pyrethrin er en naturlig forbindelse som er utvunnet fra krysantemumblomsten. Dette pyretrinet kan skade nervesystemet til biller og drepe dem, for et effektivt resultat kan du spraye dette pyretrinet direkte til billene når du ser dem.

Lavendel

Lavendel er en av de godt luktende artene, men denne kan effektivt forsvare seg mot tilstedeværelsen av biller. Du kan bruke de tørkede lavendelbladene eller lage en skadedyrspray med lavendelolje for å unngå tilstedeværelsen av larderbiller.

Konklusjon

Ovennevnte er noen av de effektive DIY-metodene for å bli kvitt Larder Beetles. Men disse DIY-metodene kan bare forsvare seg i kort tid, og du bør gjenta prosessen regelmessig. Hvis du virkelig ønsker å bli kvitt Larder Beetles, kan du leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste.