Hva er skallete hornets?

Som huseier vil du sikre at du holder skadelige skadedyr borte fra hjemmet ditt. Insekter kan være spesielt skadelige, siden de lett kan gjemme seg, men gjør mye skade. En skadedyr som du vil holde et øye med, er den skallete horneten.

Disse voldsomme insektene kan være en fare for hjemmet ditt og menneskene du bor med. For å forsvare deg mot hornets med skallet ansikt, må du forstå hva de er, hvordan de ser ut, tegnene på at de er til stede og hvordan du kan forhindre at de infiserer hjemmet ditt.

Hva er en skallet-faced Hornet?

En skallet hornet er en slektning av den gule jakken og andre veps. Den har et unikt utseende og karakteriseres vanligvis som en hornet på grunn av sin størrelse og aggressivitet. Du vil vanligvis se dem aktive i løpet av dagen.

De vil angripe alt som invaderer rommet deres og bære gift i brodden som vil forårsake smerte, kløe og hevelse på huden. Noen mennesker kan lide av en allergisk reaksjon på stikket.

I motsetning til honningbier, hvis brodd faller av etter ett stikk, lar den skallete hornet-livssyklusen den stikke om og om igjen. Dette gjør det vanskelig å fjerne hornet med skallet ansikt, og forklarer hvorfor det alltid bør overlates til en profesjonell tjeneste for sikkerhets skyld.

Hornets med skallet ansikt finnes over hele USA. De vil vanligvis bygge reir tre til fire fot over bakken, fra rundt 14 tommer i diameter til 24 tommer i lengde. Du kan finne reir på overheng, bruksstolper, skur, busker, trær og andre strukturer. På sitt høydepunkt – vanligvis rundt sensommeren – teller koloniene rundt 400 medlemmer.

Hvordan ser en skallet hornet ut?

Hornets med skallet ansikt har svarte kropper og hvite ansikter. De har to unike linjer som går fra kroppen til hodet. Noen kan forveksle hornets med skallet ansikt med gule jakker på grunn av deres lignende utseende. Deres langstrakte, veps-lignende kropper varierer vanligvis mellom 5/8 og 3/4 av en tomme.

Tegn på en skallet-faced Hornet-angrep?

Sørg for å se etter tegn på hornets med skallet ansikt i hjemmet ditt. Hvis du fanger dem tidlig nok, kan du stoppe faren før den begynner.

Reder

En av de mest åpenbare måtene å fortelle om du har en skallet-faced hornet-angrep er hvis du oppdager et reir i nærheten av hjemmet ditt. Dette vil vanligvis være et stort reir i busker eller hengende fra en stang. Hvis du oppdager en, vær forsiktig – hornets med skallet ansikt kan være farlige og stikke flere ganger. Hold deg unna reiret, og kontakt en profesjonell tjeneste for å hjelpe deg med å bli kvitt det.

Lyder

Noen ganger kan du være i stand til å høre en konstant summing i nærheten av hjemmet ditt – dette kan være et talende tegn på en skallet hornet-reir. På toppen kan hornetkolonier med skallet ansikt nå 400, så denne summingen kan begynne å nå et crescendo. Hvis du hører summing, fortsett forsiktig for å finne kilden.

Stikkende

Hvis folk blir stukket ofte i eller rundt hagen din, kan dette bety en skallet hornet-angrep. Sørg for å få sjekket hjemmet ditt for et reir for å beskytte de i hjemmet ditt mot farer med skallet ansikt.

Hvordan forebygge skallete hornet-angrep

Hvordan forhindre skallete hornets

Du har kanskje ikke et angrep, men lurer på om det er visse strategier du kan bruke for å forhindre skallet ansikt. Å se etter advarselsskilt, redusere rot og plante avskrekkende midler kan bidra til å holde skallete hornets borte fra hjemmet ditt.

Se etter advarselsskiltene

Ta deg tid til å inspisere hagen din og se etter reir som kan lure i nærheten av hjemmet ditt. Reder, summende lyder og hyppige stikk kan alle være tegn på at du har et infestasjonsproblem. Hvis du ser nøye etter, kan du kanskje fange begynnelsen av et reir og bli kvitt det før det vokser seg større.

Reduser rot

Hornets med skallet ansikt bygger reir fra fangstsøppel i nærområdet. Sørg for å rengjøre hagen din ofte og eliminer rester eller rusk som kan gi drivstoff til en reirkonstruksjon.

Planteavskrekkende midler

Noen planter kan også bidra til å avskrekke hornets med skallet ansikt fra å hekke i hagen din. Du kan plante disse rundt hjemmet ditt for å prøve å stoppe reirbygging før det skjer.

Hvordan bli kvitt hornets med skallet ansikt

Å ha noen forebyggingsstrategier i tankene kan hjelpe deg med å forsvare deg mot hornets med skallet ansikt. Noen ganger kan det imidlertid være for sent, og hornets med skallet ansikt kan allerede ha invadert hjemmet ditt.

Identifiser problemet

Det første du vil gjøre hvis du har en skallet hornet-angrep er å identifisere hovedproblemet. Er det et rede i hagen din? Prøv å finne kilden til problemet slik at du kan finne ut hva du skal gjøre videre.

Kontakt en profesjonell service

Hornets med skallet ansikt kan gi et ekkelt stikk og grupperer seg ofte i stort antall. Siden de kan stikke flere ganger, kan de vise seg å være mer skadelige enn din typiske honningbi. For din egen sikkerhet er det viktig at du kontakter en profesjonell tjeneste for å ta seg av et infestasjonsproblem. En profesjonell tjeneste kan tilby flere fordeler:

  • Sikkerhet: Først og fremst tilbyr en profesjonell tjeneste sikkerhet. Atferd med skallet ansikt er aggressiv – i en sverm kan de være spesielt farlige. Noen mennesker kan få allergiske reaksjoner fra giften i brodden av en skallet hornet. En profesjonell service hjelper til med å lindre denne faren og kan ta vare på hornene på en sikker måte.
  • Bekvemmelighet: Å prøve å bli kvitt en skallet-ansiktet hornet-angrep er en sikkerhetsrisiko, og det kan også ta mye tid og energi. I stedet for å kaste bort tid på å finne ut hvordan du kan få skadedyrene bort fra hjemmet ditt, la en profesjonell tjeneste ta seg av det for deg. Du vil kunne bruke mer tid på viktigere aspekter av livet ditt mens en tjeneste kan håndtere gryntarbeidet.
  • Effektivitet: En pålitelig, pålitelig tjeneste er utstyrt med verktøy og kunnskap for effektivt å ta seg av hornetproblemet ditt. I stedet for å gjøre en jobb selv og stille spørsmål ved din sikkerhet og resultatet, er profesjonell service det pålitelige alternativet som gir deg selvtillit.

Når du prøver å bli kvitt en skallet hornnet-angrep, er det å kontakte en profesjonell tjeneste. Pestech er klar til å hjelpe.

Kontakt Pestech for å bli kvitt hornets med skallet ansikt

Hos Pestech er vi forpliktet til å gi våre kunder kvalitetstjenester som tar seg av alle skadedyrproblemene deres. Vi er en familieeid bedrift som har eksistert i over to tiår. Vi har kunnskapen og erfaringen til å løse dine skadedyrproblemer. Kontakt oss i dag!

Bli kvitt hornets med skallet ansikt