Underjordiske termitter og tørrvedtermitter er noen av de mest ødeleggende skadedyrene i USA. Disse termittene vil forårsake betydelig skade på hjem hvert år, med reparasjoner som koster milliarder av dollar. For å unngå termittskader er det viktig for alle Florida-huseiere å forstå og gjenkjenne hva termitter tiltrekkes av i utgangspunktet og hvilke tiltak du kan sette i verk for termittforebygging.

Hva tiltrekker termitter?

Alle termitttyper tiltrekkes av én ting: tre. Ved og mulch funnet på eiendommer er en stor tiltrekningskraft for termitter og kan gi tilgang til hjemmene våre. Når du lagrer ved, sørg for at den ikke lenes opp mot hjemmet, og plasser den i stedet minst 20 fot unna. For ekstra forholdsregler bør du vurdere å lagre ved og annet ved i plastbeholdere med lokk, og legge det fra bakken.

Alle termitter trenger vann for å overleve og vil lete overalt til de får det. Å ha overflødig fuktighet rundt hjemmet ditt vil skape et ideelt miljø for underjordiske termitter til habitat. Det er viktig å eliminere fuktighet som ikke er nødvendig i og utenfor hjemmet. Inspiser hjemmet ditt for lekkasjer og reparer dem om nødvendig, sjekk AC-enhetene for vanndrypp, og avled regnvannet bort fra hjemmet ditt. I tillegg bør du vurdere å omslutte krypkjelleren for å redusere fuktighet, redusere fuktighet, forhindre mugg, treråte og forhindre andre skadedyr i husholdningen.

Hva er vanlige tegn på termittangrep?

Når du skal avgjøre om det er en termittangrep, er det flere tegn på termitter som huseiere bør være oppmerksomme på, inkludert:

  • Boblende eller peeling smerte som ligner vannskade
  • Å høre svake, klikkelyder eller bankelyder bak veggene dine
  • Skade på treverket rundt hjemmet ditt, for eksempel på gjerdet, verandaen, terrassen eller dekket
  • Kasserte vinger etterlatt nær dører eller vinduskarmer for å indikere at det er svermere til stede
  • Å se gjørmerør rundt hjemmet ditt, som er et viktig tegn på en underjordisk termittangrep

Hvis du har lagt merke til disse tegnene eller er interessert i termittbeskyttelse, bør du vurdere å kontakte ditt lokale skadedyrbekjempelsesfirma i Florida. Termittfagfolk vil inspisere interiøret og eksteriøret av hjemmet ditt, på jakt etter termittaktivitet, tegn og skader. De vil deretter presentere deg med de beste termittkontroll- og forebyggingsalternativene som er best for din termittsituasjon.