Å bo i Texas kan være ganske uforutsigbar, du kan oppleve ting du kanskje ikke har opplevd før, som å komme over en slange i huset ditt. Visste du at ifølge en Gallup-undersøkelse, blir rundt 51 % av folk urolige når de møter slanger? Ikke bekymre deg, selv om du er redd for slanger, fjerning av slanger kan være enkelt hvis du følger de riktige trinnene med Apples skadedyrkontroll. Her er hva du bør gjøre hvis du finner en slange i huset ditt:

Det første møtet

Hvis du møter en slange i hjemmet ditt, husk å være rolig og sørg for at det ikke er noen eller kjæledyr rundt området der slangen er. De fleste slanger er ikke der for å angripe, de kan være redde og vil ofte prøve å forsvare seg. Prøv å ikke forstyrre dem nok til å gå i skjul, det vil bli vanskelig, det er faktisk i vår interesse å ikke samhandle med slangen i det hele tatt.

Hvis slangen er i nærheten av en åpning til utsiden, og hvis mulig for å få slangen ut, skaff deg en kost og vær forsiktig mens du lokker slangen ut til døren. Husk at sikkerhet kommer først. Hvis du ikke kan, plasser noe over slangen, for eksempel en boks eller søppelbøtte, og plasser noe tungt oppå den, som en stein eller en bok. Etter at du har gjort det, ring et skadedyrfirma for å fjerne slangen.

Identifikasjon

Hvis du har møtt en slange utenfor hjemmet ditt og du vet at den ikke er giftig, er det best å la den være og vente til den forsvinner. Du må imidlertid ringe et skadedyrfirma for å fjerne slangen hvis den er giftig.

Det er imidlertid noen få måter å identifisere giftige eller ikke-giftige slanger på. En giftig slange har ofte mye mønster på kroppen og har et stort trekantformet hode, mens ikke-giftige slanger har mer et rundt hode. En annen måte å identifisere en giftig slange på er å se om de har ovale pupiller, som ligner på en katt, mens ikke-giftige slanger alltid har sirkelformede pupiller.

I mellomtiden, hvis du er usikker på om slangen er giftig eller ikke, la det være opp til en profesjonell å identifisere den.

Vær forsiktig

Hvis du har funnet en slange som for tiden befinner seg i et gjemmested, som bak et kjøleskap eller inne i et hull i veggen, ikke prøv å lokke den ut – siden det kan være veldig farlig, spesielt hvis du ikke vet enten det er giftig eller ikke. La det være opp til en slangekontroll profesjonell for å fjerne slangen fra hjemmet ditt.

Etter å ha forsikret deg om at slangen er borte, må du slangesikre alle områder for å forhindre slangeinvasjoner som mulig, siden den kan ha kommet inn fra et lite hull eller et gap i huset ditt. Å finne disse hullene og fylle dem kan bidra til å sikre at du ikke vil ha flere slangeinvasjoner i fremtiden.

Ring proffene

Ring Apple Pest Control i dag for slangefjerning og kontroll i San Antonio og områdene rundt! Vi stopper ikke ved slanger – avtal en avtale for noen av dine skadedyrbekjempelsesbehov.